FORGOT YOUR DETAILS?

Ann Valcke

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach Ann Vlacke

Mijn rol is je te begeleiden naar je objectief, dat je je talenten ontdekt maar ook wat je tegenhoudt. Een concreet plan uit te werken om het beste uit jezelf te halen. Met veel respect en soms wat humor voor een aangename sfeer.

Loopbaanbegeleiding van Ann Valcke? Wat je mag verwachten?

Mijn coachees zeggen vaak dat ik een booster ben, dat ze terugopgeladen zijn als ze van bij mij vertrekken.

Het pad van Ann Vlacke als loopbaanbegeleider

  • Met mijn 20 jarige-carriere heb ik heel wat ervaring in verschillende bedrijven: van Belgisch tot Amerikaans, van Fast Moving naar Dienstverlening en zelfs NGOs, van middelmatige tot grote bedrijven. Het leven als medewerker kan ik dus goed begrijpen. Daarnaast heb ik ook een specialisatie in stress & burn-out.
  • Gecertifieerd ACC door ICF – PCC level
  • Gecertifieerde stress en burn-out coach (VESB-ACSB)
  • NLP practitioner
  • Loopbaanbegeleiding
  • Stress & burn-out
Melissadoula
Terwijl ik mijn carrière in twijfel trok, werd ik emotioneel erg geraakt door mijn situatie en wist ik niet waar ik moest beginnen. Een vriendin stelde voor om te coachen, dat ik toen begon met Ann." Ann heette me op een warme en vriendelijke manier welkom in haar huis. Ze heeft de gave om zich op haar gemak te stellen, zoals een oude kennis, een persoon die je wilt vertrouwen, vooral in deze moeilijke periode van ondervraging, verlies van zelfvertrouwen, etc. Ze neemt de nodige tijd en past zich aan de wending van het gesprek aan. Ik vond haar coaching kieskeurig, eerlijk, efficiënt en juist over de belangrijke onderwerpen...

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar contact@loopbaancoaching.be of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP