FORGOT YOUR DETAILS?

Anne Verdoodt

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach regio Vlaams-Brabant
Anne Verdoodt

Anne is gepassioneerd om mensen te helpen knopen te ontwarren en een goede balans werk-privé te vinden, in verbinding met wat je ècht graag wil. Ze is gebeten door wat individuen en teams drijft, waar ze hun energie vandaan halen en hoe ze hun loopbaan / samenwerking vorm en richting geven. Anne heeft een ruime ervaring in coaching, teamcoaching, coördinatie en projectmanagement, in diverse contexten in buiten- en binnenland. Je kan rekenen op een praktische, no-nonsense begeleiding met een gezonde sprankel humor! Haar manier van coachen inspireert en zet aan tot duurzame verandering!

Loopbaanbegeleiding van Anne Verdoodt? Wat je mag verwachten?

 
Graag ondersteun ik jou om weer vaste grond onder de voeten te krijgen.
Door jezelf te herontdekken vind je weer een koers in je leven, krijg je weer zin in je werk en kan je helemaal openbloeien.
Je vindt rust en aanknopingspunten over hoe effectiever om te gaan met de situatie en bevlogen aan het werk te kunnen gaan!

 • We gaan aan de slag met de grote levensvragen: Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waar ga ik heen?
 • Met je zoektocht naar balans in je werk, in je leven.
 • Met je zoektocht naar balans in je rol als trekker, leidinggevende,...

Systemische en integrale aanpak
Samen onderzoeken we waar jouw vraag een oplossing voor is. Met een systemische blik onderzoeken we onderliggende patronen. Je krijgt gaandeweg meer inzicht in hoe familie- en organisatiesystemen werken en hoe we geheel onbewust met zijn allen in onze systemen vastlopen. Je vindt handvaten om deze cirkel te doorbreken.
We hebben hierbij oog voor synchroniciteit (niet oorzakelijke betekenisvolle samenhang) en leren hierbij de dingen aan te nemen zoals ze verschijnen (fenomenologische grondhouding).
Zo komt er proces op gang waarbij je niet-werkende patronen kan loslaten en nieuwe opties in het vizier krijgt.
Vanuit dit nieuwe perspectief kan je nieuwe bewuste keuzes maken, vanuit een contact met wat JIJ ècht wil.
 

Het pad van Anne Verdoodt als loopbaanbegeleider

De rode draad doorheen Anne’s carrière is mensen verbinden. Verbinden met zichzelf, met hun opdracht, met hun organisatie, met het grotere geheel.
Anne ontwikkelde een fijngevoeligheid voor mensen en andere culturen. Gedurende 10 jaar leefde en werkte ze in diverse centraal Afrikaanse landen.
Als coördinator van een internationale school in Burundi wist Anne vooral mensen uit zeer uiteenlopende culturen samen te brengen. Ze ontpopte zich als een netwerker en verbinder in een multiculturele omgeving waarin ze uiteenlopende belangen wist te behartigen. In Rwanda werkte ze met straatkinderen waar ze zich verdiepte in de lokale taal om met de kinderen te kunnen werken in diverse sociale projecten..
De omstandigheden waren er erg hard en de oorlog van 1994 liet littekens na toen haar gezin moest vluchten.

Terug in België na 10 jaar expatriate werd het een onverwachte en niet geplande zoektocht hoe in te passen in de Belgische arbeidsmarkt. Anne was ondertussen 32 en gescheiden met 2 jonge kinderen.

Dit was ook het begin van een zoektocht naar zichzelf. Diverse opleidingen in persoonlijke ontwikkeling gaven haar leven een nieuwe wending: al altijd had ze het gevoel gehad een foute studiekeuze te hebben gemaakt. Ze ontdekte haar passie voor de binnenkant van de mens. Ze ontpopte zich als een fijngevoelige lifecoach met antennes voor dieperliggende onbewuste patronen.

Anne combineerde ondertussen opeenvolgende administratieve functies bij privé werkgevers en overheidsdiensten met een zelfstandige coachpraktijk.
Ze bouwde tenslotte haar eigen bedrijf voltijds uit en ondersteunde diverse kleine KMO’s en zelfstandigen in hun administratie.

Tot haar zoon ernstig ziek werd. Het waren zeer emotionele jaren met een zoeken naar een evenwicht voor de beide kinderen en zichzelf.

Het overlijden van haar zoon heeft natuurlijk haar verdere leven gekleurd. Ze leeft nu het leven voor twee, en ze leeft het vandaag. Anne Is een ervaringsdeskundige coach die haar eigen proces tot in de diepste diepte is aangegaan.
Na het overlijden van haar zoon ging Anne in 2009 aan het werk in een grote overheidsorganisatie waar ze ondertussen al diverse functies heeft bekleed. Ze is aan het werk als projectmanager, en ondersteunt daarnaast collega’s als persoonlijke coach en teamcoach, Haar positieve kijk op het leven, haar systemische bril op organisaties en teams, en haar no nonsense aanpak maken van haar een fijngevoelige coach waarbij mensen zich snel veilig voelen.

 • Succesvol samenwerken tussen organisaties ?” (Pronet / Artevelde Hogeschool)
 • Systeem dynamiek in Organisaties (Bert Hellinger Instituut Groningen) - Organisatieopstellingen
 • Seminarie en opstellingen Seksualiteit en getraumatiseerde seksualiteit - Prof. dr. Franz Ruppert
 • Stress- en burn-out coaching (HRD Academy) Annita Rogier
 • Jaartraining "Droomgids, De ouders als poort van de ziel" (vzw de Gulden Snede - psychodynamische kijk op dromen - fenomenologie - opstellingswerk)
 • Deep Democracy - Level 1 & 2 (Goesthing)
 • Career Fitness Profiler (over loopbaanwaarden, loopbaanattitudes en psychologisch kapitaal) (CareerCoach® Network)
 • Teamcoaching (The CoachingSquare)
 • Leertraject Participatiekunde (Netwerk Participatie & Levuur)
 • Meesterschap Inspirerend Coachen (Jef Clement - CenterForSelf-management)
 • ALTI (Alert Management Consultants)
 • Geweldloze communicatie (Sofie Bakker)
 • Mindfulnesstraining (I AM)
 • Jaartraining Coach - Counselor (Academie voor Coaching & Counselling - ACC)
 • Jaaropleiding Familie - en organisatieopstellingen (Indra Torsten Preiss - Atelier Levenskunst)
 • Intuïtieve Ontwikkeling (tweejarige opleiding - Timotheus Project)
 • Persoonlijke studie van het Enneagram
 • Avatar - Wizard Bewustzijnstrainingen (Overtuigingen managen en Aandachtstraining)
 • Opstellingen : Organisatie - Familie - Dromen
 • Loopbaancoaching
 • Coaching voor leidinggevenden, trekkers van startende netwerken, samenwerkingsverbanden (persoonlijke coaching en praktische procesbegeleiding en projectleiderschap)
 • “Orde in de chaos” en echt landen in dit leven
 • Persoonlijke vraagstukken in werk-privé sfeer
 • In contact komen met jouw diepere waarom, je hoger doel, keuzes maken
 • Geïnspireerd leven vanuit een gezonde balans werk-privé
H., opvoedster bij een Zorginstelling (begeleiding volwassenen met mentale beperking), bijkomende job als kleuterleidster
"Heel veel dank om dit zo mooi te begeleiden! Hoe jij uit mijn verhalen in korte verwoording de essentie kan halen is fenomenaal ! Je hebt echt een talent waarmee je mensen kunt helpen, orde scheppen in een moeilijke periode.... heroriëntering na een zoektocht naar vaardigheden en competenties... Het was voor mij een ware ontdekking om wat ik vanuit mijn aanvoelen doe door jou te horen benoemen en allemaal op een rijtje te zien staan. Mijn (professioneel) zelfvertrouwen kreeg een boost na de onzekerheid en verwarring van een tijdje geleden."
Een paar maanden later had Hilde een tweede bijkomende job gevonden ter aanvulling van haar deeltijdse baan.
E., ex-Lector, nieuwe job als Coördinator Selecties bij een Thuiszorgorganisatie
"Ik had al heel wat inzichten opgedaan voor ik bij Anne en Conjunct Coaching terechtkwam. Maar Anne daagde mij uit om hiermee ook in de praktijk aan de slag te gaan. Wat mij ongelooflijk goed geholpen heeft, is het visualiseren van bepaalde inzichten, zoals via een droomopstelling, één van Anne's talenten. En zo hervond ik uiteindelijk mijn evenwicht én een nieuwe job!'
B., leerkracht en vakcoördinator ASO/TSO en startend zelfstandige in Toerisme
"Dankzij Anne weet ik waar mijn passie ligt en heb ik besloten er volop voor te gaan. Met de nodige bevestiging en motivatie heb ik ook ingezien welke stappen ik moet nemen om van mijn passie mijn droomjob te maken."
A., stafmedewerker, overheidsorganisatie.
“Dankzij de coachingsgesprekken met Anne kon ik over mijn steeds weerkerende drempel heen stappen. Mijn drempels vol vooroordelen over mijn situatie waarbij ik niet kon geloven dat een coachgesprek hier verandering zou kunnen brengen.
Anne hielp me de zaken te ordenen, te zien wat er allemaal meespeelt: de samenhang werd duidelijk, de zaken werden helder op een bepaalde manier. Door haar gestructureerde aanpak kwam er opklaring in mijn gedachten en daardoor ook in mijn gevoelens.
Uiteindelijk begon ik opties te herkennen. Ben telkens verwonderd over het serene verloop en de veilige basis waarbij ik ook heel veel respect voel van Anne m.b.t. wie ik ben en hoe ik met de dingen omga."

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP