FORGOT YOUR DETAILS?

Bjorn Degandt

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach regio Antwerpen
Bjorn Degandt

Als je twijfels hebt over welke professionele weg in te slaan en je begeleiding nodig hebt in je denkproces, dan ben je bij Bjorn aan het goede adres. Uit eigen ervaring weet hij hoe belangrijk een gesprekspartner is die goed luistert en je kan prikkelen om tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. Dat is wat Bjorn voor jou wil betekenen, zodat jij opnieuw in beweging komt en tot actie overgaat!

Loopbaanbegeleiding van Bjorn Degandt? Wat je mag verwachten?

Bjorn is een gedreven, inspirerende en optimistische coach met de nodige humor. Hij zorgt voor een ontspannende sfeer waarbij je volledig jezelf kan zijn. Niks moet, alles kan. Jij bepaalt, Bjorn begeleidt. En dit met een no nonsense aanpak. Zelf blijft hij nooit bij de pakken en weet hij dat nieuwe inzichten tot nieuwe stappen in het leven leiden. Deze kans gunt hij iedereen!

Het pad van Bjorn Degandt als loopbaanbegeleider

  • Na eerst 15 jaar actief geweest te zijn in commerciële en managementfuncties beseft Bjorn als geen ander dat mensen pas tot actie overgaan als ze zelf tot de nodige inzichten komen. Mensen hiervoor inspireren en begeleiden om tot nieuwe inzichten te komen, daar maakt Bjorn al enkele jaren zijn nieuwe levensmissie van.
  • ROOT-GROW ACTP Certified Coach programme
  • Erkend VDAB-Loopbaancoach
  • Licentiaat vertaler Frans-Spaans
  • 9 jaar sales-ervaring
  • 6 jaar management-ervaring
  • 6 jaar trainer & coach
Serge Autrique (Senior Product Manager)
Bjorn gebruikt een no-nonsens en zeer interactieve vorm van loopbaanbegeleiding, waarbij hij kan steunen op een goede theoretische én praktische kennis en een bewezen ervaring met de uitdagingen en opportuniteiten van het bedrijfsleven. Hij begeleidt je in het stellen van meetbare objectieven en daagt je uit na te denken over je overtuigingen en keuzes. Via waardebepalingen wordt het traject verder aangescherpt. Ik vond het een zeer fijne en vooral zeer constructieve begeleiding, met duidelijke resultaten. Het is natuurlijk uiteindelijk je eigen verantwoordelijkheid om de conclusies te concretiseren en zo de vruchten van de loopbaanbegeleiding te plukken!

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar contact@loopbaancoaching.be of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP