FORGOT YOUR DETAILS?

Anke Sempels

Professional Certified Coach

Loopbaancoach Anke Sempels

We leven in een wereld waar alles snel gaat, er veel van ons gevraagd wordt en er weinig tijd is om bewuste keuzes te maken. Als wandelcoach is het mijn missie om je stil te laten staan bij wat er zich in je 'mind' afspeelt, om vervolgens vanuit meer veerkracht voor échte duurzame verandering te kiezen en kwalitatief en ten volle te kunnen werken en leven.

Loopbaanbegeleiding van Anke Sempels? Wat je mag verwachten?

Samen met jou bewandel ik het pad van verandering dat bij jou past en dat jou dichter bij je doel zal brengen. Dat wandelen mag je letterlijk nemen, want ik trek graag naar buiten tijdens een coachingsessie. Door ons lichaam in beweging te brengen en in de natuur te vertoeven, geven we onze geest de kans om zich open te stellen voor verandering en nieuwe inzichten. Een lichaam dat beweegt maakt namelijk het hormoon endorfine aan dat stress en angst verlaagt. Dit zal ons beter in staat stellen om (probleem)situaties vanuit andere perspectieven te bekijken en meer mogelijkheden te zien.

Een coachingsessie draait in de kern rond het in kaart brengen van je wensen, talenten en potentieel, om zo op een bewustere en meer kwaliteitsvolle manier je loopbaan of work-life balance, en dus ook je leven vorm te geven. Als coach vind ik het belangrijk dat lichaam en geest in balans zijn om te bereiken wat je voor ogen hebt. Hiertoe bied ik een afwisseling aan van bewegen en doelbewust tot stilstand te komen door gerichte vragen te stellen en aangepaste oefeningen aan te reiken.

Het pad van Anke Sempels als loopbaanbegeleider

Na het behalen van een master in de Vergelijkende en Internationale politiek, rolde ik eerder bij toeval in de HR-wereld door in 2012 aan de slag te kunnen als selectieconsultant bij de federale overheid. Al snel werd ik expert, trainer en ten slotte mentor in rekrutering en selectie. Na enkele jaren wilde ik mijn expertise verruimen en startte ik als HR-verantwoordelijke bij een andere overheidsdienst. Daar beheerde ik het personeelsplan en de rekruteringsacties, gaf ik loopbaanadvies, en leidde ik projecten rond leiderschap, ontwikkeling, onboarding en exit. Ik volgde opleidingen rond verbindend communiceren, feedback geven en gesprekstechnieken in het kader van evaluaties. Het begon echter te kriebelen om iets op zelfstandige basis te doen, en mijn interesse in de coachingwereld was intussen verder gegroeid.

Ik kreeg in 2021 de kans om de coachopleiding ROOT bij Training & Coaching Square te volgen, die ik met succes beëindigde. Dat jaar volgde ik evenzeer een opleiding intervisies begeleiden. In 2022 zette ik mijn coachingopleiding verder met de module GROW via het federaal netwerk van coaches en vervolledigde de reeks met de laatste opleidingsmodule BLOOM in 2023.

Mijn jarenlange HR-expertise in combinatie met mijn luisterend oor, empathie en doelgerichtheid, zorgen ervoor dat ik mijn coachees het duwtje in de rug kan geven dat ze nodig hebben om in beweging te komen en naar een duurzaam en kwalitatief resultaat toe te werken.

 • ROOT-GROW ACTP Certified Coach programme
 • BLOOM CCE Identity Coach programme
 • Intervisies begeleiden (Lumen)
 • Groepscoaching
 • Continued Coach Training Programma: De-stress Coaching
 • Work-life balance
 • Rolconflicten
 • Krachtige en bewuste keuzes maken
 • Loopbaanvragen
 • Competentieontwikkeling
 • Energiebalans
 • Carrière plan & management
 • Talenten, waarden, competenties, drijfveren, motivatie, ambitie
 • Work-life balance, focus & time management
 • Bewuste carrièrekeuzes maken
 • Persoonlijk leiderschap
 • Omgaan met verandering
 • Relaties op het werk, relationeel welzijn, samenwerken
 • Zelfvertrouwen & zelfacceptatie
 • Potentieel voluit benutten
 • Perfectionisme
 • Communiceren met impact & assertiviteit
 • Feedback geven & ontvangen

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP