FORGOT YOUR DETAILS?

Ann Tinck

Professional Certified Coach

Loopbaancoach Ann Tinck

Ik geloof in het potentieel van elk individu.

Het is mijn oprechte passie om mensen te inspireren en te stimuleren om zelf leider en meester te zijn van hun leven.

Ik moedig mensen graag aan in hun verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de aanwezige, al dan niet verder te ontwikkelen, competenties en talenten.

Ik kijk er alvast naar uit om jou, als coach en ‘trusted partner’, op een creatieve manier te ondersteunen en te begeleiden om vanuit je eigen kracht bewuste keuzes te kunnen maken over je verdere ontwikkeling.

Bewuste keuzes maken die je in staat stellen om je levensdoelen te bereiken en die je trots maken. Dat is wat ik jou als coach van harte toewens.

Loopbaanbegeleiding van Ann Tinck? Wat je mag verwachten?

Ik zie coaching als samen op ontdekkingsreis gaan, en ik begeleid je graag in jouw zoektocht naar de bestemming die je zelf gekozen hebt. Tijdens dit traject gaan we ongetwijfeld heel wat boeiende zaken tegenkomen en op sommige plaatsen zullen we waarschijnlijk wat langer blijven stilstaan om ze ten gronde te exploreren. We gaan hierbij ook dieper ingaan op eventuele overtuigingen en waarden die voor jou belangrijk zijn en we zullen samen bekijken hoe deze je helpen of juist belemmeren om tot jouw vooropgestelde bestemming te geraken.

Soms gaan we komen op plaatsen waar jij het als coachee het zelf wel spannend zal vinden, of eerder confronterend en prikkelend? En dat is oké. De tijd nemen om ook even stil te staan bij de gevoelens en gedachten die jou in een bepaalde richting laten evolueren en onderzoeken tot welke nieuwe inzichten dit kan leiden, is zeker ook een belangrijke stap in jouw groeitraject.

Authenticiteit, vertrouwen, respect, verbinding en evenwaardigheid zijn belangrijke waarden voor mij die ik als professionele coach ook inzet tijdens de coaching gesprekken. Ik respecteer de ethische code en deontologische regels zoals bepaald door de Internationale Coaching Federatie. Als coach vind ik het enorm belangrijk om een open en vertrouwelijke relatie met de coachee op te bouwen waarin er een wederzijds respect en een oprechte betrokkenheid is.

Verder kan je van mij tijdens de coaching gesprekken zeker krachtige en soms spiegelende en confronterende vragen verwachten en tegelijkertijd luister ik op een zeer actieve en empathische manier naar je verhaal, je bezorgdheden en je reeds ontwikkelde inzichten. Ik zal je zeker ook stimuleren om je perceptie op het ingebrachte coaching onderwerp te verruimen en om ook te exploreren welke verdere stappen je dichter bij je vooropgestelde doel kunnen brengen.

Ik kan met trots zeggen dat ik ondertussen al een zeer ruime ervaring in coaching uren heb opgebouwd en dat mijn ‘rugzak’ al rijkelijk gevuld is met diverse technieken en oefeningen die je vast en zeker kunnen helpen in het verder ontdekken van je eigen talenten, waarden en drijfveren en je dus ook een stapje dichter doen evolueren naar je ‘droom’ situatie.

Openstaan voor verandering en werken aan jouw eigen persoonlijke groei is en blijft steeds jouw eigen bewuste keuze. 

Geen enkele coachee is gelijk, geen enkel traject is hetzelfde, dat is juist wat ik zo geweldig vind aan coaching.

Het pad van Ann Tinck als loopbaanbegeleider

Voor mijn actieve stap naar de boeiende coachingwereld, heb ik een jarenlange werkervaring in de bedrijfswereld opgebouwd en dit in verschillende domeinen. Naast diverse commerciële en managementfuncties, heb ik een ruime expertise opgebouwd in programma management en het uitwerken en implementeren van zowel cross-border strategische oefeningen als van operationeel management en veranderingstrajecten binnen organisaties.

Zelf ben ik sinds 2015 actief als coach en ik vind het enorm verrijkend en tegelijkertijd belangrijk dat ik ook op continue basis blijf werken aan een verdere uitbreiding van mijn eigen competenties en coaching vaardigheden.

Naast individuele en leiderschap coaching, heb ik me over de jaren heen ook verder ontwikkeld als teamcoach. Teams en het leiderschap inspireren en challengen om naar een hoger niveau van samenwerking en performantie te evolueren, vind ik steeds een mooie uitdaging die ik ook met volle passie opneem. In dit kader heb ik ondertussen ook een ruime ervaring van coaching in een ‘agile’ werkomgeving (waarbij teams met een belangrijke mate van autonomie op een meer flexibele manier kunnen werken).

Zowel via mijn professionele ervaringen maar zeker ook via gebeurtenissen in mijn privé leven, heb ik zelf aan den lijve kunnen ondervinden wat het is en hoe het voelt om topmomenten maar zeker ook dieptepunten te beleven. Het zijn juist deze momenten die me hebben doen inzien dat het steeds mogelijk is om te veranderen. Veranderingen die me vaak nieuwe, soms verrassende, inzichten opleveren en die me nog meer in mijn kracht kunnen zetten en ook dichter bij mijn vooropgestelde doelen en mijn “ware ik”.

Mijn sterke punten zijn voornamelijk:

 • Ontwikkeling/coaching van individuen en teams
 • Doorgedreven management- en leiderschapsvaardigheden
 • Stakeholder management
 • Resultaatgerichtheid
 • Flexibiliteit
 • Actief luisteren
 • Explorerende en krachtige vraagstelling
 • Analyse- en oplossingsgerichtheid (‘connecting the dots’)
 • Netwerker & team player
 • Constructieve en pro-actieve aanpak

Coaching gerelateerde opleidingen

 • 2021: iEQ9 Integrative Enneagram Accreditation
 • 2021: Integral (Agility) Coaching
 • 2020: Selfcoaching master training
 • 2017: Teamcoaching (CCE programma)
 • 2016: GROW Coaching training program (ACTP)
 • 2015: ROOT Coaching training program (ACSTH)
 • Personal & leadership development
 • Change management
 • Professional Certified Coach (PCC)
 • iEQ9 Integrative Enneagram for Practioners
 • Persoonlijke en professionele ontwikkelingscoaching
 • Leiderschapscoaching
 • Performantie ontwikkeling
 • Bevorderen van team dynamieken
 • People management
 • Begeleiden van veranderingstrajecten
 • Loopbaanbegeleiding (carrièreswitch, nieuwe uitdaging/rol,..)
 • Work-life balans
 • Grenzen stellen en ‘neen’ kunnen zeggen
 • Ontwikkeling van vaardigheden (leiderschap, communicatie, commercieel, …)
 • Stress management
 • Focus & time management
 • Prioriteiten stellen
 • Perfectionisme
 • Meer in je eigen kracht komen en werken aan zelfbeeld/zelfvertrouwen

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP