FORGOT YOUR DETAILS?

Ann Van Houcke

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach Ann Van Houcke

Iedereen heeft meerdere 'kruispuntmomenten' in zijn loopbaan: momenten waarop zich een keuze opdringt. Vaak draai je dan te lang in cirkeltjes en verlies je kostbare tijd.

Ik ben Ann, ik ben jouw gids op dit kruispunt.

Als certified coach met meer dan 20 jaar ervaring als Human Resources Manager heb ik de juiste bagage om jou te gidsen.

Niet met een ‘one-size-fits-all’ aanpak, dat werkt niet. We gaan uiteraard voor die aanpak die helemaal past bij jou!

Loopbaanbegeleiding van Ann Van Houcke? Wat je mag verwachten?

Zelf aan het stuur zitten van je carrière is belangrijker dan ooit. Met deze loopbaan coaching wordt het voor jou helderder en ga je sneller.

Je bent tot heel veel in staat, als je weet hoe. Ik reik je de juiste sleutels aan. Samen stappen we in jouw vraagstuk, welk dat ook is.

Meer dan twee decennia ben ik actief geweest als human resources manager. Ik ken de ‘het veld’ en de thema’s die zich daar afspelen als geen ander.

Met mijn sterk bekrachtigende en doelgerichte stijl kom jij makkelijk tot de kern van de zaak.

Het pad van Ann Van Houcke als loopbaanbegeleider

 • Als 20 jarige wis ik precies hoe de volgende 20 jaar er uit zou zien. Ik zou hard werken en carrière maken. Dat heb ik ook gedaan. Maar door het harde werken had ik niet verder nagedacht over een toekomstplan nà mijn veertigste.
 • Het stemmetje van de comfortzone heeft me nog enkele jaren gesust, want zo ervaren als human resources manager, dat was moeilijk op te geven…. Toch moest ik bekennen dat ik mezelf ècht eens helemaal opnieuw wilde uitvinden.
 • En zo is het verlopen. Ik ben ontwaakt, ik heb andere keuzes gemaakt op fysiek, mentaal, sociaal en familiaal vlak. En ook professioneel heb ik andere keuzes gemaakt en een nieuwe focus genomen. Dit keer waren de keuzes gebaseerd op mijn zielsmissie en op de kracht van binnenuit.
 • Sinds 2016 coach ik iedereen die zichzelf op de ene of andere manier wil heruitvinden. Lucky me!
 • Professional Certified Coach (ICF)
 • NLP Master Practitioner
 • Certified Enneagram Assessor
 • Diepgaand zelfinzicht en groei met het enneagram
 • Het vertrouwen in jezelf en je mogelijkheden verhogen
 • Je toekomstige professionele pad in kaart door het ontdekken van je ware missie
 • Wie ben ik ècht, in mijn diepere lagen?
 • Wat zijn mijn ware talenten?
 • Welk professioneel pad past bij mijn levensmissie?
 • Hoe kan ik mezelf daarin meer vertrouwen?
Ann
De loopbaancoaching bij Ann is zoveel meer dan loopbaancoaching. Ann helpt je jezelf terug te vinden. Er vallen zoveel puzzelstukjes op zijn plaats. Werken aan jezelf is het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven’
Bert
Ik heb Ann ervaren als een zeer empathische coach die luistert en met je verhaal aan de slag gaat. Ann leert je veel over jezelf. Dit is voor mij zo nuttig geweest in de zoektocht naar een andere aanpak van werken en naar een andere functie

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP