FORGOT YOUR DETAILS?

Annelies Heens

Professional Certified Coach

Loopbaancoach regio Antwerpen
Annelies Heens

Als coach wil ik samen onderweg gaan. Het is een avontuur waar jij aan begint en waarvan ik even deel mag uitmaken, vanaf de zijlijn. Coaching is een krachtig instrument om je mogelijkheden, capaciteiten, talenten scherp te stellen en vervolgens vastberaden keuzes te maken die je enthousiast maken. In de coaching gaat het dus niet over ‘moeten’, maar over ‘willen’. Ik geloof in het positieve in de mens en vind het super als mensen in hun kracht staan.

Loopbaanbegeleiding van Annelies Heens? Wat je mag verwachten?

Je wordt gegidst en toch hou jij steeds de kaart en het kompas in handen. De coaching gebeurt vanuit mijn grondhouding dat ik ‘mensen graag zie’ en geloof in hun potentieel. Wat ik steeds belangrijk vind is: eenvoud, verbinding, gelijkwaardigheid, authenticiteit en pragmatisme.

Het pad van Annelies Heens als loopbaanbegeleider

In mijn opleiding TEW heb ik heel bewust gekozen voor HR, waar ik dan ook mijn 20-jarige loopbaan actief in ben geweest. Eerst als HR-verantwoordelijke, vervolgens als HR-directeur in verschillende organisaties, en dit in volgende sectoren: ouderenzorg, ziekenhuizen, Hudson en momenteel in een maatwerkbedrijf. Daarnaast ben ik ook al enkele jaren actief als bestuurder in de ouderenzorg en de gehandicaptensector. Al deze activiteiten hebben me natuurlijk al heel wat ervaring opgeleverd, maar vooral heel fijne contacten met de collega’s. Ik vind het uiterst boeiend te werken in een organisatie en samen te werken met verschillende functies en persoonlijkheden, en dit met alle complexiteiten die dit met zich mee kan brengen.

  • ROOT ACTP certified Coach Program
  • Interne loopbaanbegeleiding als HR-manager
  • Vertrouwenspersoon

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP