FORGOT YOUR DETAILS?

Annemie Van Ooteghem

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach regio West-Vlaanderen
Annemie Van Ooteghem

Elke werkende mens maakt in de loop van zijn loopbaan wel eens mee dat het even teveel wordt, dat twijfel en stress de kop opsteken. Dat je ver afgedreven blijkt van je talenten en je passie. Dat je work-life balance helemaal zoek is.
Op zo'n momenten wil ik een steun zijn. Een ervaren gids die je helpt om opnieuw VERBINDING te maken met je ware ik, je drijfveren, je kernkwaliteiten en levensdoelen. Om dan vanuit heldere inzichten opnieuw kracht en geloof in eigen mogelijkheden te voelen, je professionele toekomst zelf in handen te nemen en de juiste loopbaankeuzes te maken.

Loopbaanbegeleiding van Annemie Van Ooteghem? Wat je mag verwachten?

Elk loopbaantraject is individueel en op maat. In een veilige setting bespreken we je situatie, stel ik oefeningen voor die je leiden naar je unieke talenten, persoonlijke waarden en doelstellingen. Door gesprekken, testen en diverse werkvormen, herontdekken we het pad naar meer bezieling, naar een andere werk-houding, naar vernieuwd (zelf)vertrouwen, naar een nieuwe uitdaging of naar meer harmonie in jouw huidige baan, naar een juister evenwicht tussen werk en vrije tijd, of nog andere persoonlijke doelstellingen. We maken daarbij gebruik van bewezen wetenschappelijke inzichten en beproefde principes. We spreken ook je verbeeldingskracht aan om met een zo ruim mogelijke blik naar de arbeidsmarkt te kijken. Zo zoeken we een match met wat jij wil en best kan.
Ik heb als coach een groot vertrouwen in de kracht die in elk van ons aanwezig is; en tegelijk veel begrip voor de moeilijkheden waarmee velen worstelen. Ik wil in mijn werk een bijdrage leveren aan het werkplezier van mensen. Als het medewerkers goed gaat, als het stroomt tussen mensen, dan zullen teams en organisaties krachtige resultaten bereiken en ontstaat innovatie. Zo verbeteren we de maatschappij en een beetje de rest van de wereld.

Het pad van Annemie Van Ooteghem als loopbaanbegeleider

 • De eerste 10 beroepsjaren actief al kinesitherapeut. Dit maakt dat ik op vandaag in loopbaantrajecten nog steeds graag gebruik maak van diverse vormen van lichaamswerk. Ademhaling en ontspanning zijn hierin vaak een heel goed middel om dichter tot je kern te komen.
 • De volgende periode heb ik de HR-wereld in al zijn facetten verkend vanuit twee grote uitzendbedrijven. Ik heb daar geleerd hoe mensen functioneren in heel diverse bedrijfssectoren en functies; van arbeider op de werkvloer over leerkracht, commercieel bediende tot productiechef, hoofdverpleegkundige of personeelsverantwoordelijke. Daar heb ik ook ervaren dat de organisatiecontext en het soort leiderschap een zeer sterke impact hebben op motivatie van mensen.
 • Sinds 2010 begeleid ik mensen en organisaties bij verandertrajecten vanuit mijn bedrijf Behold the turtle.
 • Tot op vandaag blijf ik bijleren door vervolgtrainingen, intervisies met collega's, en een grote leeshonger op het domein van coaching en persoonlijk leiderschap. De feedback en verhalen van mensen die in de voorbije jaren met loopbaanvragen bij mij terechtgekomen zijn hebben mij misschien nog wel het meeste geleerd.
 • PCC Professional Certified Coach ICF -Training & Coaching Square 2013
 • DISC Persolog Trainer Nederland 2013
 • Verbindende Communicatie - Erwin Tielemans
 • Systemisch Coachen - Paul Zonneveld
 • Reflectieve Feedback - Jan Ardui
 • Ikigai - Francis Laleman
 • Vakopleiding Organisatiecoach - Philippe Bailleur
 • Teamcoaching - Learning & Coaching Square
 • Loopbaanvragen
 • Loopbaanswitch
 • Oriëntering in de actuele arbeidsmarkt
 • Heroriëntering en herstart na burnout
Kathleen H.
Deze recente feedback van een coachee heeft me sterk geraakt. De jonge moeder in kwestie is industrieel ingenieur en was op het moment dat ze haar loopbaanbegeleiding bij mij startte aan het vijfde bedrijf toe in 10 jaar. De functie die ze op dat moment uitoefende was project procurement executive in een groot technologie bedrijf maar de opdracht liep naar zijn einde. Sinds het begin van haar loopbaan had ze in geen enkele job écht passie gevonden. Haar startvraag was : ik wil eindelijk weten in welke richting ik een job kan vinden die combineerbaar is met een gezin met 2 jonge kinderen, waar ik energie van krijg en die voldoet aan mijn financiële eisen. Het werd een uitdagend traject, dat we erg rustig hebben laten verlopen. Na afloop stuurde ze dit bericht :
Nogmaals bedankt voor uw steun het voorbije jaar in de verschillende sessies! De inzichten die ik hierdoor gekregen heb, hebben me heel goed verder geholpen. Hierdoor heb ik mezelf ook veel beter leren kennen en heb ik nu het vertrouwen dat ik de juiste richting aan het uitgaan ben. :) Kathleen H.
De jonge vrouw heeft nu een heel concreet plan en is goed op weg om binnen afzienbare tijd haar eigen CSA bioboerderij uit te baten!

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP