FORGOT YOUR DETAILS?

Bart Vandendriessche

professioneel loopbaancoach

Loopbaancoach regio Vlaams-brabant
Bart Vandendriessche

Samen met jou wil ik helderheid brengen in wat er voor jou belangrijk is in een job. Wat geeft jou energie binnen je functie, wat kost je veel energie?

Welke drempels dien je te overwinnen om voldoening te halen uit je professionele activiteiten? Wat triggert je om meer te doen?

Ik geloof dat door helderheid, door dit bewustzijn, je veel meer plezier zal halen uit je werk én er ook nog veel beter in zal zijn.

Loopbaanbegeleiding van Bart Vandendriessche? Wat je mag verwachten?

Van mij mag je verwachten dat ik een begeleider zal zijn in het gesprek dat je met jezelf zal hebben. Dit wil zeggen dat we zowel zullen kijken naar je gedachten als naar je gevoel bij deze gedachten. We zullen dit doen in een warme sfeer, vrij van elk oordeel.

Het pad van Bart Vandendriessche als loopbaanbegeleider

Doorheen mijn studies economie viel het me reeds op dat onderwerpen zoals (persoonlijk) leiderschap, groepsdynamieken en strategie me op het lijf geschreven waren. Doorheen mijn professionele carrière bij Decathlon en later bij Delhaize heb ik mezelf als leider écht kunnen ontdekken en ontplooien. Bij deze bedrijven ben ik onder andere ook bezig geweest met het begeleiden van met cultuurverandering. Hierdoor kwam ik in contact met coaching. Door zelf gecoacht te worden en te ervaren welke voordelen dat het me bood voelde ik dat ik absoluut meer moest doen. Ik besliste dan ook om een eerste coaching opleiding (ROOT) te volgen. Snel daarna volgde een 2 de coachingopleiding (GROW). Er werd plots heel erg veel HELDER voor mij. Ik leerde mezelf écht kennen en waarderen. Dit alles helpt me om mezelf en anderen beter te begeleiden in hun (persoonlijk) leiderschap en dus in het zoektocht naar hoe ze kunnen realiseren wat zij belangrijk vinden.

 • International Coach Federation: ACC Certified
  February 2019
 • GROW coaching opleiding: Training & Coaching square
  March 2018 – February 2019
 • ROOT Coaching opleiding: Training & Coaching square
  April 2017 – November 2017
 • MBTI and leadership: Keys for change
  June 2017
 • Situationeel leiderschap: ACT Partners
  March 2017
 • NLP Discover: Arcturus
  February 2017
 • Situationeel leiderschap: ACT Partners
  March 2017
 • People management essentials: Keys for change
  January 2017
 • HBDI Persoonlijkheidsprofiel: SKAN
  March 2016
 • Functioneel leiderschap: Echanges
  October 2013
 • Master Business Economics: KULeuven
  2010-2011
 • Master Handelswetenschappen: EHSAL
  2006-2010

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP