FORGOT YOUR DETAILS?

Christel Verdoodt

Coach persoonlijk leiderschap

Coach persoonlijk leiderschap Christel Verdoodt

Christel laat je opnieuw kennismaken met het beste in jezelf, in jezelf geloven waardoor je (opnieuw) in beweging komt om te gaan waarvoor je geboren bent. 

“Mijn allergrootste passie? Mensen en hun functioneren”. 

Ze wil mensen leren om zichzelf te accepteren en zichzelf graag te zien, hen te laten leren uit hun ervaringen; dan nemen ze vanzelf terug het stuur van hun leven in handen en gaan ze ervoor!

Christel helpt om haar eigen motto ook bij anderen waar te maken: ’Als je doet wat je graag doet, hoef je geen dag te werken in je leven.’ (Confucius).

Coach persoonlijk leiderschap Christel Verdoodt, wat je mag verwachten.

Ze stimuleert je om je persoonlijk leiderschap op te nemen, ze helpt je naar je patronen te kijken, ze spiegelt ze en benoemt ze met een groot respect voor wie je bent. Ze laat je enthousiast en heel concreet in beweging komen. Want… resultaten wil ze samen bereiken.  Met respect, en trouw aan jouw en haar waarden. Christel weet wat groeien is en kan je hierin begeleiden. Ze gebruikt de natuur graag als hulpbron om samen tot de essentie te komen. Elke coaching is op maat. Christel werkt met wat er zich op dat moment aandient en gebruikt hiervoor de tools/technieken die ze gedurende haar veelzijdige opleidingen en ervaringen geleerd heeft.

Haar missie: “Ik inspireer graag mensen om opnieuw in contact te komen met wie ze zijn ; ik laat hen inzien wat hen echt drijft, wat ze kunnen en wat hen gelukkig maakt en wat hen in beweging brengt.“ 

Als je jezelf beter kent, wordt het gemakkelijker om te leven in deze snel wijzigende maatschappij met dagelijks wel honderden prikkels. Als je het ziet al een ontdekkingsreis wordt het een spannend avontuur. Het is een geleidelijk proces dat zich stap voor stap ontvouwt en  leidt tot meer authenticiteit en nodigt uit tot een blijvende evolutie. Ik ben er zelf veel gelukkiger door geworden.

Kortom 

• Levenslustige, empathische, positieve vrouw 

• Begeleiden om je eigen leven in je eigen handen te nemen met impact op je energie-en welzijnsniveau, inzicht brengen in je communicatiestijl , omgaan met je emoties, bewustzijn creëren

• Creëren van hoop ook als het effe donker lijkt 

• Enthousiast, hands on, gedreven en resultaatgerichte dame die mensen in beweging brengt!

• Luisteren naar  emoties als een signaalfunctie, ze leren herkennen en erkennen

• Authentiek- en waarde gedreven 

• Zeer sterk mensgerichte aanpak, relationeel communicatief met een hoge luisterbereidheid; steeds op zoek naar de essentie.

Het pad van Christel Verdoodt als coach persoonlijk leiderschap

 • Na meer dan 20 jaar bedrijfservaring, eerst commercieel maar vooral in Human Resources, besloot ze 8 jaar geleden om opnieuw bij te studeren en een certificatie te behalen om te coachen. Best uitdagend om van het mentoring, oplossingsgerichte en snel resultaat, te willen te evolueren naar een andere aanpak waar je vertraagt om te versnellen. Coachen deed haar nieuwe werelden zien en ze sloeg een nieuwe weg in om op te starten als zelfstandig coach/trainer om mensen te begeleiden en te laten groeien vanuit hun zelfwaarde en ambitie. Ze blijft zelf graag groeien en evolueren om haar klanten dichter bij hun kern te brengen en volgt hiervoor nog jaarlijks opleidingen.

 • Na 5 jaar praktijk en met meer dan 1.500 uren coaching voor een 170-tal klanten/coachees, laat ze er graag zelf een aantal aan het woord.
 • Master Toegepaste Economische Wetenschappen
 • PCC coach
 • Systemisch coachen
 • Teamcoaching
 • Identiteitscoaching
 • Insights Practioner
 • Persoonlijk leiderschap
 • Holistische aanpak
 • Energiemanagement
 • Re-integratie Burn-/bore out
 • Zelfacceptatie, zelfliefde en zelfvertrouwen
 • Natuur-/wandelcoaching
 • “Wie ben ik ? Wat kan ik ?”
 • “Ik ben de weg kwijt, transitie in levensfasen”
 • “Zingeving”
 • “Zelfvertrouwen”
 • “Energieverlies”
A.P., ondernemer
“Ik heb een beter beeld ontwikkeld van mezelf en waarvoor ik sta, en dit heeft ervoor gezorgd dat ik bewust voor een verandering heb gekozen die toch heel wat risico’s inhield. Met een coach zoals Christel, die vertrekt vanuit het positieve en je tegelijk uitdaagt en je blik verruimt, maak je bewuste keuzes die een positieve impact hebben op je leven. Een echte aanrader….”
R.D., Educatief en beleidsmedewerker
“Ik ben bij Christel terecht gekomen op een ogenblik waarop ik het gevoel had muurvast te zitten in mijn job en compleet nutteloos werk te doen. Stapje voor stapje en heel respectvol is Christel met mij op weg gegaan. Ze hielp me ontdekken wat ikzelf belangrijk en waardevol vind, wat mijn sterke kanten zijn, waar mijn goesting ligt. Ze hielp me knopen ontwarren en zette me op het spoor van groeikansen. Hierdoor begon ik met andere ogen naar mijn job te kijken, zodat ik kon ontdekken wat ik anders kon doen om datgene wat ik zelf belangrijk vind binnen het gegeven kader waar te maken. Ik kan stellen dat coaching bij Christel mijn blik op mezelf en op mijn job verruimd heeft en dat ik mijn job nu weer met goesting kan doen.”
VP ondernemer
“Ik ben zo blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Vanaf het begin klopte elke stap en al weet ik dat ik ergens bergen verzet, het voelt niet als een onoverkomelijke taak maar eerder als een fantastische ontdekkingstocht!“
A.W., verpleegkundige
“Door me zeer mild, respectvol en vooral liefdevol te confronteren, werd ik me bewust van blinde of onbekende vlekken. Hierdoor slaag je er zeker in een veranderingsproces in gang te zetten, een proces dat gepaard gaat met vallen en opstaan. Een proces dat niet altijd gemakkelijk is, maar met jouw ervaring, kennis, zeer menselijke en geruststellende aanwezigheid wordt het een weg die bewandelbaar is….”
E.R. accountmanager
“Bedankt voor de hulp en coaching de voorbije weken. Je hebt me echt geholpen op een manier waarvan ik zelf niet kon denken dacht dat dat mogelijk was. Je aanpak werkt goed, en ik voelde dat die ook echt "op maat" was van mij, en geen algemene benadering die voor iedereen van toepassing kan zijn. Het lijkt wel een beetje op een tweede kans, een kans die ik met 2 handen wil grijpen. Als er een terugval zou zijn, zal ik zeker niet aarzelen je te contacteren.”
MVC leerkracht
“De coaching zorgde voor een extra 'supporter' die me uitnodigde om mezelf en mijn handelingen onder de loep te nemen. Alles verliep erg gemoedelijk zonder oordeel. Gesprekken, reflectie, inzichten, begrip en bewustwording boden me 'tips en tricks' om meer grip te nemen/krijgen op mijn leven. Elke dag opnieuw 'verplicht' ik me het geleerde in de praktijk om te zetten. Elke dag opnieuw groeien...en bloeien...”
JS . IT medewerker KBC
“Ik geef jouw naam door omdat ik door jou echt geholpen ben, omdat je de juiste vragen durft te stellen en vooral omdat je jezelf kan inleven in de situatie van de persoon die voor jouw zit. Ik voelde me enorm op mijn gemak bij je en ik leerde mezelf opnieuw kennen hierdoor. Je hebt mij laten voelen dat ik niet in het verleden moet leven, niet boos moest zijn voor wat er met mij gebeurd is (zowel door mezelf, als door collega's, door het werk, ...). En geloof me als ik zeg dat je nog af en toe gaat horen "ik heb jouw nummer van Joost gekregen". Sinds kort heb ik een way of life! Ik heb een keynote van Sven Nys kunnen volgen en één quote bleef enorm hangen: Winners Always Have a Plan; Losers Always Have an Excuse En ik besefte dat ik mijn laatste twee jaar enorm veel excuses had, voor alles en nog wat. Bedankt voor je hulp, je was echt de persoon die ik nodig had!”
VDB zelfstandig ondernemer
“Ik ben heel blij dat ik bij jou terechtgekomen ben voor dat tweede helftje loopbaanbegeleiding. Jouw aanpak heeft voor mij heel goed gewerkt, het was precies wat ik nodig had. Ik vond het heel fijn hoe jij me in die eerste moeilijke periode – op verschillende vlakken tegelijk kwam er ineens van alles op me af en dat was niet zo leuk – hebt weten te coachen en dichter bij mezelf wist te brengen. Ik voel me weer helderder nu… en zelfs ook meer weerbaar. Een welgemeende dankjewel voor alles!!!”
K.W., ondernemer
“De coaching die ik kreeg van jou heeft me vooral nieuwe inzichten gebracht en het heeft me aangezet om sneller tot de ‘actie’ over te gaan dan wanneer ik er alleen had voorgestaan. Het zorgde bij mij eveneens in een ‘boost’ van zelfvertrouwen en een verscherpt beeld over wie ik ben en waar ik heen wil in het leven.”
HB medewerker operations
« Il est rare de croiser le chemin de personnes exceptionnelles comme Christel. J’ai eu le plaisir d’être coachée par Christel à un tournant de ma vie. Cette rencontre est sans doute l’une des plus importante de ma vie. Christel écoute, accompagne, reste focus sur les objectifs du coaching tout en tenant compte de l’émotionnel. Christel a cette qualité de tirer les gens vers le haut tout en les faisant sortir de leur zone de confort pour les amener à prendre conscience de qui ils sont réellement. »
D.N., logistiek medewerker
“Ik ben zeker en vast nog niet 100% maar ik probeer de zaken anders te bekijken en dat maakt het soms een pak makkelijker! “
E.D., account manager
“Wat mij deugd heeft gedaan aan de coaching sessies is - je neemt tijd om stil te staan in een leven dat anders altijd zo snel gaat en met een hoofd vol gedachten: - Ik werd naar jou doorverwezen als zijnde jobcoach, maar voor mij ben je veel meer dan dat. Je bekijkt de zaken veel breder en dat heeft me heel erg deugd gedaan. Stil te staan bij wie je bent, wat je waarden en normen zijn, wat zorgt ervoor dat je je op een bepaalde manier gedraagt / voelt. - Je begeleidt mee het denkproces, door de juiste vragen te stellen, kritisch te zijn, maar tegelijkertijd steeds met het volle respect dóór te vragen en zo kom je zelf tot inzichten die rust geven en verrijkend zijn. - Ik ben bij jou gekomen op een moment dat ik me echt heel slecht voelde en de paar sessies die ik met jou heb gehad, hebben me de innerlijke kracht gegeven om alles weer op een rijtje te krijgen en nu te kunnen zeggen dat ik gelukkig ben, veel heb geleerd en sterker in mijn schoenen sta. “
K.V., coach in opleiding
“Christel is een betrokken coach, die goed in staat is te zorgen dat je zelf snel tot de kern van het probleem komt. Ze begeleidt je op een serene manier om meer inzichten te verwerven en deze verder te brengen naar haalbare verbeterdoelen.”
L.V.E., product manager
“Ik denk nog dagelijks terug aan onze babbels en het heeft me ook enorm geholpen om keuzes te maken en helpt me nog elke dag. Ik geniet heel veel, nog meer dan vroeger van grote en kleine dingen. Ik weet waar ik voor sta en maak me minder druk. Ik ben nog perfectionistisch maar kan beter relativeren.”
B.V., senior auditor
“Wat is het effect op mijn leven? Ik herleef en straal dit af op mijn omgeving. Ik gelukkig, iedereen gelukkig! Ik raad zeker iedereen die twijfels heeft aangaande zijn huidige job een coaching aan. Het geeft je nieuwe inzichten en doet je nadenken over wat je echt wil in het leven en wat belangrijk is voor jou. Daaruit vloeit automatisch een te bewandelen weg uit voort (POP) die je opnieuw doet openbloeien.”
L.M., adjunct filiaalverantwoordelijke
“Le coaching m’a vraiment aidé à voir plus clair sur mes objectifs et sur ce que j’attends de moi-même et pourquoi je ne mettais pas certaines choses en place. ”
EM hulpverttrekker onderwijs
“Christel heeft mij heel veel inzichten gegeven. Het belangrijkste dat zij mij gegeven heeft iIs het gevoel dat er eindelijk iemand was die niet enkel luisterde en mijn verhaal liet doen maar iemand die mij begreep en die samen met mij aan de slag ging met de zaken waar ik mee worstelde. Ik had het gevoel er niet alleen voor te staan. Ik heb ingezien dat de job die ik doe iets is wat ik eigenlijk graag doe en dat deze ook past bij mijn persoonlijkheid. Daarnaast heeft Christel mij ook laten inzien wat mijn levensmotto en visie is en wat mijn valkuilen zijn. Ik heb geleerd aan welke waarden ik belang hecht en heb geleerd deze als barometer te gebruiken bij beslissingen. Bovendien merk ik dat ik binnen mijn job tegenwoordig ook uitdagingen aanga die ik vroeger had proberen te vermijden. Christel heeft mijn zelfvertrouwen hierbij een enorme boost gegeven door mij verschillende tools aan te bieden tijdens de coachingsgesprekken. Ik merk dat ik op verschillende momenten teruggrijp naar de technieken, oefeningen, reflectie-oefeningen en literatuur die Christel mij bezorgde. Samenvattend merk ik dat ik terug een duidelijker zicht gekregen heb op wie ik ben en wat ik wil. Het was voor mij een hele geruststelling om te horen dat alles wat ik deed of niet deed of hoe ik wel of niet reageerde helemaal ok was. Ik heb mijzelf beetje bij beetje teruggevonden en daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn.”
DD techno commercieel project
“Bedankt Christel voor de hulp en tips die ik van je kon leren. Ik hou je nog wel op de hoogte hoe het verder met me gaat. Ik voel me momenteel toch veel positiever als een paar maand geleden. Wanneer ik in augustus mijn uitdaging ( Mont Ventoux in Geraardsbergen) beklommen heb zal ik zeker eentje drinken op je gezondheid.”

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP