FORGOT YOUR DETAILS?

Cindy Theunis

Professional Certified Coach

Loopbaancoach regio Vlaams-brabant
Cindy Theunis

Een job te mogen doen die je energie geeft en die je leven verrijkt. Dat is wat ik je van harte toewens. Als je in die zoektocht de weg kwijt bent, ben ik met plezier jouw compagnon de route om je terug op jouw spoor te brengen. Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar inzicht in hun drijfveren, talenten en waarden zodat ze vandaaruit bewuste keuzes kunnen maken in hun leven en in hun werk.

Loopbaanbegeleiding van Cindy Theunis? Wat je mag verwachten?

Als coach, jongleer ik met heel wat petten. Ik ben sparring partner, advocaat van de duivel, motivator, believer, challenger, fan, vertrouwenspersoon, partner in crime, ontdekkingsreiziger, … Achter elk van die petten zit mijn warm en authentiek hart voor wie jij bent als mens en voor jouw potentieel. Elk van mijn vragen en oefeningen heeft tot doel je te brengen tot een helder, krachtig en realistisch zelfbeeld. Want alleen als je weet wat je drijft en wat jouw unieke sterktes zijn, ruimt twijfel plaats voor zelfvertrouwen en moed. Vandaaruit ondersteun ik je in het maken van bewuste en weloverwogen keuzes die je loopbaan in de richting zet die jou energie en voldoening geeft.

Het pad van Cindy Theunis als loopbaanbegeleider

De afgelopen 20 jaar, heb ik heel wat professionele watertjes doorzwommen, gaande van het onderwijs, HR expert- en -managementfuncties en freelance interim management. Vandaag leef ik mijn droom als voltijds, zelfstandig coach & trainer. De rode draad is altijd geweest om mensen en organisaties te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Mijn professioneel parcours heeft mij aan den lijve doen ondervinden wat het is om professionele hoogtes en laagtes te beleven. De sleutelmomenten hebben me geleerd dat het mogelijk is om te veranderen, om steeds verder te gaan op mijn pad van persoonlijke groei en steeds dichter te komen bij wie ik ben in essentie. Als ik daarop terugkijk, kan ik enkel vaststellen dat mijn professionele rollen steeds mee in evolutie gegaan zijn met de groeiende inzichten in mijn waarden, talenten en drijfveren.

Mensen ondersteunen in het maken van bewuste keuzes die hen toelaten om hun leven én hun job vorm te geven rond hun essentie, is mijn passie. Ik kijk ernaar uit om die passie met jou te delen.

 • ICF PCC, Professional Certified Coach
 • ROOT-GROW ACTP Certified Coach programme
 • BLOOM CCE Identity Coach programme
 • Enneagram Accredited Practionner
 • EQi 2.0 Accredited Practionner Emotional Intelligence
 • Erkend VDAB-Loopbaancoach
 • Persoonlijk leiderschap
 • Emotionele intelligentie
 • Zelfvertrouwen
 • Talent, potentieel, competentieontwikkeling
 • Krachtige en bewuste keuzes maken
 • Work-Life Balance
 • Hoe stress hanteerbaar maken
 • Carrière plan & management
 • Talenten, waarden, competenties, drijfveren, motivatie, ambitie
 • Work-life balance, focus & time management
 • Bewuste carrièrekeuzes maken
 • Persoonlijk leiderschap
 • Stress management
 • Emotionele intelligentie
 • Omgaan met verandering
 • Relaties op het werk, relationeel welzijn, samenwerken
 • Zelfvertrouwen & zelfacceptatie
 • Potentieel voluit benutten
 • Perfectionisme
 • Communiceren met impact, assertiviteit & assertiviteit
 • Feedback geven & ontvangen
Anouk, team leader

Cindy’s aanpak is zacht en menselijk maar toch ook confronterend. Ze houdt een spiegel voor en doet je nadenken. Ik ben steeds verbaasd dat de coachsessies zo verdiepend zijn en blijven nazinderen.

Katrien, Technical Manager

Ik apprecieer Cindy’s fantastisch luisterend en empathisch oor, maar evenzeer haar open en kritische vragen. Gesprekken met Cindy hebben diepgang en geven me richting. Onze gesprekken geven me moed en zetten me in actie. Cindy legt heel wat positieve energie in het gesprek. Alles te samen leidt dat ertoe dat ze mij op een pad van verandering gezet heeft.

Sam, KMO-leider

Ik kijk terug op mijn gesprekken met Cindy als heel waardevolle momenten waarvoor ik ongelooflijk dankbaar ben. Ze stelt to the point vragen en moedigt je aan om ook minder evidente antwoorden toe te laten. Ik voelde me écht gehoord. Dankzij onze gesprekken ben ik tot nieuwe en scherpe inzichten over mezelf gekomen die me richting geven op mijn professioneel pad.

Sophie, binnenhuisarchitect & kunstenares

De coaching van Cindy voelt heel natuurlijk en spontaan. Cindy pakt het traject heel individueel aan. Ze geeft je tools om tot je wezenlijke doel te komen. We hebben de weg naar mijn einddoel opgedeeld in behapbare stukken waardoor het haalbaar en concreet wordt. De gesprekken met Cindy hebben me het nodige vertrouwen in mezelf gegeven om écht aan de slag te gaan. Cindy heeft me geholpen om de stap te zetten van droom naar realiteit.

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP