FORGOT YOUR DETAILS?

Erika Dooms

Professional Certified Coach

Loopbaancoach Erika Dooms

Ik werk vandaag met plezier en ik wens jou hetzelfde toe!

Als mens ben ik op mijn best in een ondersteunende rol. Ik geef me graag voluit zodat de mensen rond mij zich ook kunnen ontplooien tot hun beste versie. En dat doe ik dus ook graag als coach!

Ik begeleid je graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wil je meer plezier en voldoening uit je werk halen? Heb je twijfels over je job? We gaan samen op zoek naar hoe jij op je best bent.

Loopbaanbegeleiding van Erika Dooms? Wat je mag verwachten?

Ik laat mijn coachees de nodige ruimte om voluit zichzelf te kunnen zijn en vrij te kunnen reflecteren.  Ik luister met oprechte interesse naar jouw thema en met mijn analytisch inzicht leg ik graag met jou de puzzelstukjes in elkaar. 

Mijn warmte en positieve energie krijg je er zomaar bij.

Het pad van Erika Dooms als loopbaanbegeleider

Mijn grootste kracht is mijn aanpassingsvermogen. Ik heb een erg breed en gevarieerd carrière-pad bewandeld. Van televisieproducer, projectmanager, sales en marketing verantwoordelijke tot supply chain manager. Ik stuurde enerzijds mensen aan en initieerde en begeleidde anderzijds creatieve en veranderingsprocessen . De rode draad was steeds mijn ondersteunende rol en het plezier dat ik haal uit het bereiken van en meewerken aan het groter gemeenschappelijk doel. Laat het nu net dat groter doel zijn, die me steeds aanzette om andere wegen te nemen op mijn pad. Niet de winst, de extra verkoop of de verminderde kost maar het mensgerichte was steeds mijn drijfveer.

Als coach zit ik vandaag dan ook op het rechte pad door dat mensgerichte centraal te zetten. Ik kan vandaag mijn (analytische, gestructureerde, empathische en doelgerichte) competenties combineren met mijn ondersteunende motivatie en waarden.

Zo, begeleid ik je voluit en met plezier op weg naar jouw doel.

  • ROOT Coaching ACSTH Training programme
  • Loopbaanbegeleiding
  • Business coaching
  • Professionele zingeving
  • Work-life balance
  • Zelfontplooiing & competentieontwikkeling
  • Leiderschap
Anoniem

Erika is open, gemotiveerd en recht door zee. Ze heeft een positieve ingesteldheid en geeft je vertrouwen. Je voelt je op je gemak bij haar.

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar contact@loopbaancoaching.be of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP