FORGOT YOUR DETAILS?

Evy Paenhuysen

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach Evy Paenhuysen

Dé job van je leven, dat wil toch iedereen?! 

Ook jij verdient een job die je vleugels en energie geeft, die perfect aansluit bij jouw talenten, ambities en privéleven met tijd voor je gezin, hobby's, vrienden en familie.

Het is mijn missie om jou hierbij te begeleiden: samen gaan we op zoek naar wat voor jou belangrijk is, je competenties, passies, noden en wensen. We brengen in kaart welke obstakels en uitdagingen jouw pad kruisen, identificeren opties en mogelijkheden zodat jij op basis van jouw inzichten, vol vertrouwen de juiste keuzes kan maken, antwoorden vindt.

Loopbaanbegeleiding van Evy Paenhuysen? Wat je mag verwachten?

Als coach, bewandel ik samen met jou jouw pad, we exploreren ongekende wegen, gaan waar je nooit eerder was. Ik geef je handvaten om de dingen net even anders te bekijken, ik daag je uit, ik moedig je aan, zonder oordeel, in een veilige bubbel. In functie van jouw noden heb ik een hele reeks tools die leiden tot inzichten en antwoorden. Zo ontdek jij wat je wil en niet wil, wie je bent en niet bent, wat je energie geeft en wat niet, hoe jij vandaag in het leven staat met jouw waarden en normen, sterktes, talenten en ontwikkelingspunten. Ik nodig je uit, spoor je aan in het vinden van opties en mogelijkheden zodat je uiteindelijk niet alleen weloverwogen beslissingen die je naar je doel leiden kan nemen maar ook de nodige veerkracht opbouwt voor de moeilijkere momenten. Tijdens het traject werk je aan je innerlijke zelf waardoor je krachtiger en energieker in de wereld zal staan.

Het pad van Evy Paenhuysen als loopbaanbegeleider

Twee decennia lang was ik tewerkgesteld in verschillende grote bedrijven in domeinen als human resources, consumenten & marktonderzoek, business analyse, shopper & trade marketing en verkoop. Ik werkte in matrix structuren, hiërarchische structuren, nationaal en internationaal. Ik startte onder aan de ladder en klom op tot hoger managementfuncties en lid van directiecomités, met vallen en opstaan zeer zeker!

Op professioneel vlak verdiepte ik me in leiderschapsstijlen, teamdynamieken, ontwikkeling van mezelf en mijn medewerkers. Op persoonlijk vlak ging ik op zoek naar een beter begrip van mezelf, mijn motivaties, mijn gedrag, de energievreters en leveranciers want ik wou het allemaal: én een carrière, én een goede mama en echtgenote zijn, én tijd voor hobbies, sport en vrienden. Ik liet me in beide gevallen bijstaan door externe coaches. Zij waren mijn spiegel, mijn klankbord, degenen die mij aanspoorden om het net even anders te bekijken, anders aan te pakken, ze waren ook volledig neutraal, hadden geen oordeel, de coachingssessie was mijn ‘toevluchtsoord’ als het even niet helder was, als ik tegen die ooh zo gekende muur aanliep. Ze speelden een belangrijke rol in het al dan niet boeken van resultaat, succesvol zijn en voldoening hebben in mijn carrière en leven. Het is dan ook de reden waarom ik besloot een carrièreswitch te maken naar professionele coach.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan toe werken naar een boeiende carrière vol voldoening, een leven waarin werk en privé in balans zijn, waarin jij kan zijn wie je bent, de beste versie van jezelf, met uitdagingen en ervaringen die je energie geven, zelfzeker en bewust zodat je vol vertrouwen steeds opnieuw de juiste keuzes kan maken. En vaak lukt je dat wel en soms ook niet, en dan hoop ik dat ik degene ben die jou daarin mag begeleiden.

 • ROOT – GROW ACTP Certified Coach Programme
 • EQi 2.0 Emotional Intelligence Accredited Practitionner
 • Enneagram EQ9 Accredited Practitionner
 • Erkend VDAB-loopbaancoach
 • Persoonlijk leiderschap
 • Persoonlijke ontwikkeling (talenten, competenties, sterke en ontwikkelingspunten)
 • Emotionele intelligentie
 • Balans tussen werk en privé
 • Stress management
 • Prioriteiten stellen
 • Perfectionisme
 • Omgaan met verandering
 • Loopbaanankers/ carrièreplanning
 • Welke job past er echt bij me?
 • Ik wil mijn kwaliteiten beter benutten, lukt dit wel in mijn job?
 • De stijgende werkdruk speelt me parten, ik ben ’s avonds futloos en voel me leeg.
 • Hoe krijg ik meer voldoening en plezier in mijn job?
 • Hoe kan ik een beter evenwicht vinden tussen mijn werk en mijn privéleven?
 • Ik kan in mijn job niet tonen waar ik echt goed in ben.
 • Ik heb het gevoel dat ik niet gewaardeerd wordt.
 • Ik wil het zo goed mogelijk doen maar heb niet genoeg tijd.
 • Het vlot niet goed met mijn collega(‘s), mijn leidinggevende.
 • Ik doe mijn job al heel lang, is het geen tijd voor iets nieuws?
 • Ik mis steeds de boot als er promotie wordt gemaakt.
 • Ik heb het gevoel dat ik op een kruispunt zit, blijven of weggaan.

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP