FORGOT YOUR DETAILS?

Joeri Minne

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach regio Oost-Vlaanderen
Joeri Minne

Als coach begeleid ik je graag op jouw ontdekkingstocht om jouw verborgen potentieel naar boven te brengen. Ik werk graag met jou rond de magnifieke paradoxen die je weerhouden jouw stappen te zetten naar wat jij echt wil betekenen in jouw job en jouw leven. We maken jouw doelen zichtbaar, we beginnen van binnenuit om zo tot jouw duurzaam resultaat te komen. Jouw bewustzijn en zelfvertrouwen ontplooit zich als nooit tevoren, dit zal jouw motor zijn tot de veranderingen die jij wil introduceren en waarmaken.

Loopbaanbegeleiding van Joeri Minne? Wat je mag verwachten?

Samen gaan wij op ontdekking naar wat jou drijft, wat jouw vraagstukken vandaag zijn en hoe je deze kan oplossen om verdere stappen te zetten in jouw carrière en leven. Dankzij mijn actieve rol in het bedrijfsleven kan ik me me zeer goed verplaatsen in jouw leefwereld. Je ontdekt mee jouw wereld van curieuze paradoxen en buigt deze om naar jouw voordeel.  We overgieten dit alles met een sausje van humor, want laten we eerlijk zijn, we hebben allen eens nood aan zuurstof, of dit nu op jouw werk is of in de privé sfeer, het (terug)vinden van jouw zuurstof wakkert jouw innerlijk vuur aan, zodat je sterker, bewuster en zelfzekerder uit de sessies komt.

Het pad van Joeri Minne als loopbaanbegeleider

Weet je wat? Eigenlijk ben ik een zwitsers zakmes. Als jonge gast vertoefde ik geregeld bij mijn nonkel, daar was vanalles interessant aan de gang, hij sleutelde aan auto's, motoren en restaureerde deze bij hem thuis. In zijn kelder stond een modelspoor en één van zijn zonen deed wat met elektronica en software. Ik kreeg er waarschijnlijk het virus te pakken. Curieus, ontdekkend en hier en daar eens een zekering laten gesprongen te hebben, dat zal ons vader zich ook wel herinneren, ging ik verder studeren als industrieel ingenieur, gepassioneerd door techniek studeerde ik af als industrieel ingenieur elektronica optie ontwerptechnieken.

Na deze studies startte ik in een groot elektronica bedrijf waarna ik aan de slag ging bij de Belgische Spoorwegen. In eerste instantie als Ingenieur Seininrichting, waar ik me de verschillende technische aspecten eigen maakte en technisch eindverantwoordelijke was voor de geprogrammeerde seinsystemen.

Ik groeide er door tot afdelingsleider, ondertussen al meer dan tien jaar, mede dank zij mijn interesse in de mens en zijn drijfveren, dit steeds met oog op het verbeteren van de samenwerking “over de grenzen heen”.

Als leidinggevende kreeg ik de opportuniteit om in een coachingstraject te stappen. De impact dat dit op mezelf had was ongezien. Ik werd door coachen gefascineerd en dit leidde er toe dat ik een stevige opleiding tot coach volgde. Vandaag kan jij daar mee de vruchten van plukken!

Mensen, hun drijfveren en de magie van samenwerking blijven me dagdagelijks boeien, ik geloof in het potentieel van elkeen en als coach wil ik mee de mensen in hun groeitraject begeleiden.

Je bent als mens uniek, onwaarschijnlijk veerkrachtig, en tot zeer veel in staat. Je er zelf van bewust worden is een magische sleutel tot persoonlijke groei en het bereiken van jouw eigen dromen en verlangens, een boeiende ontdekkingstocht, waar ik je graag mee in begeleid.

 • ICF ACC (Associate Certified Coach)
 • People Focused Management (2013)
 • ROOT-GROW ACTP Certified Coach program (2019-2021)
 • BLOOM CCE Identity Coach program (2021-2022)
 • Enneagram Accredited Practionner (2022)
 • PQ Positive Intelligence online program (2022)
 • Persoonlijk leiderschap
 • Leadership & Management
 • Zelfvertrouwen
 • Talent, potentieel, competentieontwikkeling
 • Krachtige en bewuste keuzes maken
 • Emotionele intelligentie
 • Work-Life Balance
 • Persoonlijk leiderschap
 • Carrière plan & management
 • Time Management – Getting Things Done
 • Talenten, waarden, competenties, drijfveren, motivatie, ambitie
 • Bewuste carrièrekeuzes maken
 • Stress management
 • Emotionele intelligentie
 • Omgaan met verandering
 • Relaties op het werk, relationeel welzijn, samenwerken
 • Zelfvertrouwen & zelfacceptatie
 • Potentieel voluit benutten
 • Perfectionisme
 • Communiceren met impact, assertiviteit & assertiviteit
 • Feedback geven & ontvangen

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP