FORGOT YOUR DETAILS?

Jonas De Zweemer

Professioneel Loopbaancoach

Coach in Emotionele Intelligentie

Loopbaancoach regio
Jonas De Zweemer

Ik geloof in het ongelofelijke potentieel van mensen. We doen wat we doen omdat we hopen dat ons dat dichter brengt bij wat we willen. Maar wat als dat niet meer zo is? Dan help ik je graag! Mensen geraken vast in gewoonten die hen niet echt helpen. Dat is natuurlijk zonde! Ik wens anderen dat ze vertrouwen op zichzelf, zich kunnen tonen aan anderen zoals ze dat willen en van daaruit warme relaties opbouwen in hun omgeving. Als je dat geleerd hebt kan je omgaan met stress en veranderende situaties en sterke besluiten nemen. Dat is voor mij de essentie van emotionele intelligentie. Best spannend, ik geef het toe, dat was het voor mij ook ooit. Vandaar dat jij er helemaal mag zijn, met je twijfels, emoties en obstakels. Ik help je heel erg graag met het helder krijgen van waar jij nu zo naar verlangt. Daar stop ik niet, want samen met jou gaan we aan de slag met je uitdagingen. Je leest het goed, je moet het niet alleen doen, we gaan samen op pad. Tot binnenkort?

Loopbaanbegeleiding van Jonas De Zweemer? Wat je mag verwachten?

Jonas is iemand met een groot hart en goede oren. Hij wil je oprecht helpen en weet dat je dit niet doet door suggesties te doen. Goed luisteren en gevat terugspelen, zo zou je het kunnen omschrijven. Mensen geven aan dat Jonas heel toegankelijk is en ze er in gesprek met hem snel toe komen dingen te zeggen die ze niet tegen iedereen durven zeggen. Als voormalig verpleegkundige is zijn empathisch vermogen enorm groot. Coachees voelen zich snel vertrouwt waarna ze samen op pad gaan. Dit is een basis om samen mooie dingen te doen! In afstemming en zonder oordeel worden de volgende stappen besproken. Mensen mogen gewoon zichzelf zijn en worden wie ze willen worden, zonder dat er iets moet of er zaken zijn die niet mogen. Jij mag zijn wie je bent en worden wie je wil worden!

Het pad van Jonas De Zweemer als loopbaanbegeleider

Jonas is een echte teddybeer, een zorgdrager! Logisch, zal je denken, als je weet dat hij ooit als verpleegkundige aan de slag was in woonzorgcentra. Daarna vond hij zijn ingang in het secundair en hoger onderwijs waar hij in de opleidingen verpleegkunde, journalistiek en een internationaal programma werkte aan de human skills van de toekomstige professionals. Nadien gaf hij vele uren opleiding in de bouwsector, kmo’s en de zorgsector. Leiderschapstraining, opleidingen onderhandelen, assertief communiceren, jezelf vertrouwen, mentoropleidingen, geweldloze communicatie en later de focus op emotionele intelligentie maken onderdeel uit van zijn kennis.

 • PCC (ICF certified coach)
 • EQi
 • Enneagram
 • Stress en veerkrachtcoaching
 • Specialisatie loopbaancoaching
 • Zelfvertrouwen
 • Assertiviteit
 • Empathie
 • Piekeren
 • Stress en veerkracht
 • Zelfperceptie
 • Zelfexpressie
 • Communicatie
 • Omgaan met stress
Eline Toch

“Aan de hand van de gesprekken met Jonas heb ik altijd een eigen actieplan kunnen opstellen om mijn doelen te behalen! 👏🏻

Tijdens onze gesprekken had ik altijd het gevoel dat er een “gewoon” persoon tegenover mij zat. Jonas heeft echt een laagdrempelige manier om in gesprek te gaan. Het voelt aan als een babbeltje slaan maar op het einde stond ik daar wel met nieuwe info, nieuwe acties die ik kon nemen en nieuwe inzichten voor mezelf.

Jonas is een geboren coach! Zeker aan te raden om eens een babbeltje met hem te slaan! 🍀”

Kali Van Vlasselaer

“De coaching van Jonas gebeurt op een heel laagdrempelige en gemoedelijke manier.

In mijn persoonlijke ervaring had ik het gevoel dat zijn advies volledig afgestemd was op mijn persoonlijkheid en mijn noden. Hij zette me regelmatig aan tot denken door het stellen van confronterende vragen of het geven van bepaalde inzichten. Tot op heden denk ik nog vaak terug aan statements die hij aanhaalde tijdens onze sessies.

Wat mij betreft, een echte aanrader 😁”

Bertjan Sturtewagen

“Dankzij enkele gesprekken met Jonas heb ik heel veel vooruitgang kunnen boeken in mijn eigen progressie. Iets dat mij hiervoor bijna onmogelijk leek, maakte Jonas mogelijk. Zeer toffe gesprekken die niet "stijfjes" verlopen, waardoor je je direct op je gemak voelt en dus zeer gemakkelijk kan spreken.
De gesprekken met Jonas waren voor mij een katalysator om dingen te ondernemen waar ik heel dankbaar voor ben.
Bedankt Jonas!

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP