FORGOT YOUR DETAILS?

Karolien Vanneste

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach regio
Karolien Vanneste

Het is mijn intentie en passie om jou te laten ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn, samen te exploreren wanneer jij in jouw kracht staat en wat ervoor nodig is om jou ten volle te laten floreren.

Wil je iets veranderen in je huidige functie maar weet je niet goed waar je naartoe wil en hoe je dit wil aanpakken? Heb je het gevoel dat je je huidige functie ontgroeid bent of dat je regelmatig tegen dezelfde dingen aanloopt?

Dan ga ik graag samen met jou op pad om erachter te komen waar je echt goed in bent en wat jou energie en voldoending geeft. Want op die manier kan je het leven leiden wat echt bij je past.

Loopbaanbegeleiding van Karolien Vanneste? Wat je mag verwachten?

Als coach geloof ik in het potentieel van iedere mens. Vanuit dit perspectief gaan we samen ontdekken waar je naartoe wil. Hierbij zal je mijn volledige aandacht krijgen. Ik vind het immers belangrijk dat jij je gehoord voelt.  Daarnaast zal ik je een spiegel voorhouden en je ook stimuleren tot diepgaand zelfinzicht. Hierbij zal ik je aanmoedigen om je kwaliteiten ten volle te benutten en zal ik je ondersteunen om stappen te zetten die je als professional en als mens verder doen groeien.  Bij dit alles bepaal jij waar je naartoe wil. Jij zit aan het stuur van je eigen loopbaan. Daarom zal je ook af en toe wat oefeningen en huiswerkopdrachten meekrijgen waarmee jij actief aan de slag kunt gaan.

Het pad van Karolien Vanneste als loopbaanbegeleider

De afgelopen 30 jaar heb ik met veel plezier in verschillende organisaties en contexten in HR functies gewerkt. Doorheen mijn loopbaan heb ik veel mooie zaken meegemaakt en ook moeilijkere, meer uitdagingen momenten gehad. Ik heb mogen ervaren dat deze moeilijkere periodes juist ontzettend waardevol en leerzaam kunnenzijn omdat ik ontdekte wat me drijft en stimuleert, wat mijn waarden zijn en wat ik wel en niet wil. Individuën en teams in hun kracht zetten en samen uitzoeken wat energie en voldoening geeft, doe ik met veel liefde. Het geeft mijn energie en ik hun het jou ook om erachter te komen waarvoor jij ’s morgens ook graag wil opstaan.

 • ICF ACC,Accredited Certified Coach
 • ROOT-GROW ACTP Certified Coach programme
 • BLOOM CCE Identity Coach programme
 • Stress & Burno out coach
 • Oplossingsgericht coachen
 • EQi 2.0 Accredited Practionner Emotional Intelligence
 • Erkend VDAB-Loopbaancoach
 • Licenciaat in de Arbeids- & Organisatiepsychologie.
 • Communicatie, samenwerking
 • Emotionele intelligentie
 • Welzijn en veerkracht
 • Leiderschap
 • Competentie ontwikkeling
 • Keuzes maken in functie van je waarden.
 • Zelfvertrouwen
 • Stimuleren van persoonlijke groei & zelfvertrouwen.
 • Loopbaankeuzes maken
 • Feedback geven en ontvangen
 • Omgaan met verandering
 • Samenwerken
 • Stressmanagement
 • Emotionele intelligentie
AnnickHR

Ik heb Karolien ervaren als een coach die op een zeer korte tijd een helende vinger op mijn wonden kon leggen en dit op een liefdevolle manier met een zeer grote veiligheid. Karolien weet snel de gevoelige snaar te raken door de juiste vragen te stellen, zonder te oordelen en die mij telkens opnieuw tot de dieperliggende inzichten brachten. Haar vragen “zakten” snel, soms confronterend en wel verhelderend. Ik ben Karolien dankbaar voor de tijd die ze naast mij liep op mijn pad, zodat ik het niet alleen moest doen.

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP