FORGOT YOUR DETAILS?

Kristel Dewin

Professional Certified Coach

Loopbaancoach Kristel Dewin

Elke dag je bed uitspringen om vol enthousiasme je werkdag te starten, wat is er mooier dan dat. Een job die je energie geeft omdat je je talenten ten volle benut en samenwerkt met gelijkgestemden. Je kan het jarenlang ervaren tot ineens niet meer... Wat dan en wat dan wel?
Een vraag die niet zo makkelijk beantwoord wordt...
Met veel enthousiasme ga ik mee op zoek naar jouw antwoorden, naar jouw talenten, waarden en energiegevers om terug die job te vinden die ècht bij jou past en je met “goesting” je bed doet uitkomen. Sluit die nieuwe job bovendien perfect aan bij jouw privé leven waardoor je ook nog eens een deugddoende work-life balance geniet dan ben ik helemaal gelukkig. Als je wil, loop ik heel graag een stukje met jou mee in jouw zoektocht.

Loopbaanbegeleiding van Kristel Dewin? Wat je mag verwachten?

Als ik van iets warm loop dan is het van de juiste persoon op de juiste plek te zien. Snel potentieel in mensen herkennen en dit ten volle inzetten, de Why van mijn bedrijf Bloom@Work of letterlijk “mensen laten openbloeien op het werk”.
Graag benut ik mijn ruime soft HR ervaring binnen de industrie waar ik de petten van Employee Champion, Change Agent, Strategic Partner, Coach, Mentor en Inspirator met glans gedragen heb om deze opgebouwde kennis en ervaring vandaag helemaal in te zetten in functie van jou.

Waarnaar ben jij op zoek, wat zoeken bedrijven en hoe vinden we de perfecte match voor jou?
Door mijn manier van vraagstelling ga ik mee op zoek naar wat je ècht wil, wat jou vandaag tegenhoudt om dat te bereiken, wat je wil veranderd zien, hoe obstakels uit de weg te ruimen om terug te komen tot dat wat jou gelukkig maakt, jou in jouw kracht zet en jouw zelfbeeld een enorme boost geeft.   

Het pad van Kristel Dewin als loopbaanbegeleider

Na 30 jaar in een internationale omgeving waar groei, productiviteit en verandering centraal stonden, maakte ik in april 2022 mijn droom waar: de oprichting van Bloom@Work!
Mijn Why? Inzetten op coaching, op groei van mensen en op HR processen die medewerkers laten openbloeien op het werk!

Ik startte als zelfstandig HR Consultant om met een rugzak vol kennis, passie en enthousiasme bedrijven te ondersteunen door bestaande HR processen zoals recruitment, onboarding, performance management, training & talentontwikkeling, enz., onder de loep te nemen en waar mogelijk verbetering te brengen of hen tijdelijk te ondersteunen. Ik bleef echter wat op mijn honger zitten omdat de mens voor mij toch nog onvoldoende centraal stond en ik merkte dat ik de corporate world wat ontgroeid was.

Ondertussen scherpte ik mijn kennis als Coach verder aan en volgde ik de Certified Root-Grow opleiding bij de Training Coaching Square. De coaching opleiding heeft mijn vizier opengetrokken en was bijzonder verrijkend.
Zowel de opleiding als de lopende coaching trajecten bij klanten deden mijn zin in Coaching alleen maar toenemen. De positieve impact die je kan hebben op mensen is enorm en dat proces begeleiden, is fantastisch.

Bijna een jaar na de oprichting van Bloom@Work wil ik volledig inzetten op Coaching, Loopbaancoaching & Training. Als er nog ruimte is, neem ik als “procesmadam” graag bestaande soft HR processen bij klanten met een rebelse kijk onder de loep om deze zo te verbeteren dat de mens nog meer tot zijn recht komt. Ik ben immers gebeten door alles wat met de mens te maken heeft en denk daarbij aan coaching, leadership- en skill training, loopbaancoaching, stress- en burnout coaching (training gepland mei/juni), outplacement...

Het potentieel in mensen zien, hen verandering leren omarmen en tot nieuwe inzichten brengen, hun overtuigingen kritisch bevragen en hen nieuwe mogelijkheden laten zien en/of hen ontwikkelen in nieuwe skills en gedrag om ze in te zetten op die taken en rollen waar ze goed in zijn, geeft hen en mij energie, groei en voldoening.

En dat verandering kan, dat er mogelijkheden en oplossingen zijn, op eender welk moment in je loopbaan, leeftijd of in je leven, heb ik zelf aan de lijve ondervonden. Toeval bestaat niet, dingen gebeuren omdat ze moeten gebeuren, om je te laten zien dat er meer is, om ten volle je waarden te leven en in te zien dat groei en leren iets van alle tijden is, om nieuwe kansen te zien en te grijpen en met volle goesting en overtuiging naar iets nieuws en beter passends over te gaan.

Heb jij ook zin in iets nieuws en beter passends, in mogelijkheden, licht & lucht, sprankel en kracht? Graag begeleid ik jou op jouw pad hiernaartoe. Let’s have a Great Journey Together!

 • Certified Coach opleiding – Root-Grow ACTP - Training Coaching Square
 • The Leadership Architect Certificate Lominger (Korn Ferry)
 • Certificaat Persoonlijke Profiel Analyse (DISC – cfr kleurenmodel) – Thomas international
 • Loopbaancoaching
 • DISC (kleurenmodel) inzetten in Leiderschap, feedback geven, directe communicatie, beïnvloeden, ontwikkeling...
 • Talent & Competentie Ontwikkeling
 • Leiderschap & Situationeel Leiderschap
 • Loopbaanplanning
 • Talenten, waarden, competenties en motivatie
 • Work-life balance
 • Je potentieel ontdekken en ten volle inzetten
 • Leiderschap
 • Omgaan met verandering
 • Samenwerken
 • Zelfvertrouwen & zelfacceptatie
 • Perfectionisme
 • Directe Communicatie
 • Feedback geven & ontvangen...
JTeam Leader

Ik kijk met een “warm” en een “positief” gevoel terug op m’n gesprekken met Kristel. “Warm” omdat Kristel empathisch luistert en ook gewoon eens vraagt “hoe het met je gaat”. Dat gaf me het gevoel dat ‘het niet zomaar eindigt na een gesprek’ en gaf me ook de mogelijkheid om ook eens te kunnen zeggen ‘dat het niet zo goed gaat’.
Ik heb de gesprekken met Kristel positief ervaren omdat ik voelde dat Kristel me wilde verder helpen. Niet enkel door me te bevestigen maar ook door kritische vragen en opmerkingen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een genuanceerder beeld kreeg over m’n situatie. Haar gedrevenheid werkte bij mij zeer aanstekelijk en zorgde ervoor dat ik opnieuw de moed vond om ervoor te gaan.

Els Van AerschotZaakvoerder XEls

Wat mij vooral opviel aan Kristel tijdens de coachingsessies was haar rust en de manier waarop ze omging met weerstand. Dat gaf me ook het gevoel dat ik zelf de tijd kon nemen en stilstaan.
Wat me dan ook bijblijft, is zo die ene vraag die ze stelt die je doet stilstaan en een ommekeer geeft in je denken. Alsof je net door die ene vraag of opmerking van Kristel, een aahaa'- moment beleeft en het gevoel krijgt dat je verder kan. Ik heb in sessies vaak het gevoel dat ik al alle opties heb doorgedacht of bekeken en dan geeft die andere blik (die zachte maar ook kritische blik van haar), weer een opening, een kans om verder te kunnen.
Daarnaast vind ik het ook heel waardevol dat Kristel niet enkel luistert, kadert en vragen stelt, maar dat ze ook effectief soms uit de rol van coach stapt en feedback geeft. Persoonlijk vind ik dat een enorme meerwaarde aan haar als mijn coach!

HuubProduction Manager

Kristel stelt op een rustige vertrouwde manier de juiste vragen. En als ik hier dan over heb nagedacht en samen met haar beredeneer over het waarom, weet ze weer een volgende juiste vraag te stellen. Verhelderend als basis om stappen vooruit te zetten.

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP