FORGOT YOUR DETAILS?

Lien Vandenbulcke

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach regio Antwerpen
Lien Vandenbulcke

Enthousiast en vol energie thuiskomen van het werk. Dat is wat ik jou toewens en waar ik samen met jou naar op zoek wil gaan. Je krijgt inzicht in wat voor jou echt belangrijk is in een job, wat je energie geeft en neemt. Om daarna over te gaan tot acties die je dichter bij dat doel brengen. Dit vraagt moed en ik vind het een eer je enthousiaste supporter te zijn.

Loopbaanbegeleiding van Lien Vandenbulcke? Wat je mag verwachten?

Openheid, mildheid en enthousiasme zijn voor mij heel belangrijk. Openheid om de situatie zoals ze vandaag is te erkennen, waarbij niet alleen je hoofd zijn waarheid mag vertellen, maar ook wat spreekt vanuit je hart en je intuitie. De mildheid om er zonder oordeel naar te kijken. Het enthousiasme om stappen te zetten naar verandering.

Wat zijn je energiegevers en nemers op het werk? Welke collega’s halen je uit balans in je job? Welke onzekerheden zitten in de weg om voluit te gaan? Welke talenten wil je graag vaker inzetten? In welke werkcultuur bloei je open?

Met nieuwsgierigheid luister ik naar jouw antwoorden, daag ik je uit om het op een andere manier te bekijken zodat er energie vrij komt om over te gaan naar iets nieuws. Acties die voor jou passend zijn om je dichter te brengen bij wat jou energie geeft. Ik beschouw me als het ware je persoonlijke energiekatalysator.

Het pad van Lien Vandenbulcke als loopbaanbegeleider

Na studies in zowel Marketing als Human Resources was ik er nog steeds niet uit waar ik wou werken. Ik startte als Consultant omdat ik zo in aanraking kwam met veel verschillende bedrijven, sectoren en mensen en ik hoopte op die manier mijn ‘droomjob’ tegen te komen. Na enkele jaren volgde ik zelf een loopbaantraject en begon ik als brand manager te werken. Vandaag werk ik als Marketing Consultant wat me de flexibiliteit geeft om ook voor mijn eigen onderneming als Coach & Trainer aan de slag te zijn.

Een belangrijk keerpunt in mijn carrière is het moment dat ik inzicht kreeg in wat me energie geeft en waar ik energie bij verlies. Daarmee aan de slag gaan op de werkvloer maakte me gelukkiger en dat is ook wat ik samen met jou wil bereiken.

  • 4 jaar werkzaam in marketing
  • 9 jaar werkzaam in consultancy
  • 3 jaar werkzaam in coaching & training
  • International Coach Federation – ACC Certified
  • Insights Discovery Accredited Practitioner
  • Erkend VDAB Coach
  • Energiegevers & verliezers
  • Beslissen
  • Voluit leven zoals je zelf wil

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP