FORGOT YOUR DETAILS?

Lisa Van Landschoot

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach regio Vlaams-Brabant
Lisa Van Landschoot

Jouw groei aanwakkeren en je terug laten geloven in je eigen potentieel, dat is wat ik wil doen. Omdat het leven te kort is om geen werkgeluk te ervaren. Omdat je het verdient om in je kracht te staan, als mens en als professional. En omdat ik het ongelofelijk mooi vind om mensen te zien floreren wanneer ze doen wat ze graag én goed doen.

Het is mijn missie als coach om mentaal welzijn en werkgeluk hoger op de agenda te zetten en dat begint bij jou! Ik wil je daarbij graag ondersteunen. 

Loopbaanbegeleiding van Lisa Van Landschoot? Wat je mag verwachten?

Als persoon en als coach vind ik het ontzettend belangrijk om vanuit oprechte interesse en zonder oordeel te luisteren. Je mag daarom van mij verwachten dat ik je welkom doe voelen en laat landen. Dat ik je vragen stel om jouw blik te verruimen. Dat ik je laat inchecken bij jezelf, in je hoofd, je hart en je buik.

In mijn coachingsessies vertrouw ik op mijn intuïtie en ga ik moeilijke thema’s of emoties niet uit de weg. Dat doe ik steeds vanuit liefde en mildheid voor mijn coachees.

Wees welkom!

Het pad van Lisa Van Landschoot als loopbaanbegeleider

Je voelt in elke vezel van je lijf dat er iets niet klopt en bent helemaal klaar om je eigen volle potentieel te ontdekken?

Oh ja, ik had exact hetzelfde! Ik studeerde af in 2018 en begon onmiddellijk aan mijn baliestage tot advocaat. Want dat was de ‘normale’ weg, toch? Alleen begon dat al snel te wringen… Ik kabbelde eerst nog wat verder, tot ik in maart 2021 de knoop doorhakte en stopte met de advocatuur. En toen was er één groot vraagteken: wat nu?

Nu, 3 jaar en 3 jobs verder, ben ik met mijn eigen coachpraktijk Vonkvolk volledig voor mijn passie gegaan: de groei van mensen faciliteren en zo bijdragen aan een mooiere wereld.

Ook als jobcoach bij Groep Intro begeleid ik mensen bij uiteenlopende professionele uitdagingen.

 • Klimaatcoach – KlimaatContact
 • Rituelen in organisaties – Corporate Rituals
 • Gecertificeerd loopbaancoach – WISL
 • ROOT coachopleiding TCS
 • Loopbaancoaching
 • Groei en verandering
 • Competentieontwikkeling
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Verandering en groei
 • Duurzame jobs
 • Talenten, waarden, competenties, …
 • Hoogsensitiviteit
 • Creatieve generalist / multipotential
 • Ondernemerschap / startende ondernemers
 • Klimaat en duurzaamheid
Hanne D.

Lisa is een vriendelijke en vlotte coach om mee te babbelen. Hoewel ik dacht een duidelijk beeld te hebben van waar ik moeilijkheden mee had, kon Lisa me toch zaken doen inzien die ik zelf niet doorhad. Ze heeft me uiteindelijk een duwtje in de rug kunnen geven zonder er druk op te leggen. In de uren die ik met haar gespendeerd heb, heb ik de moed bijeen kunnen rapen om te zoeken naar iets nieuws, en hebben we kunnen werken aan manieren om de barrière om te solliciteren te verlagen.

Joyce V.

Ik heb coaching gevolgd bij Lisa en zij heeft mij geholpen om de antwoorden op mijn vragen te vinden. Ondertussen weet ik exact wat mij stoorde aan mijn job, terwijl ik dit voordien niet wist. Lisa voelde mij heel goed aan en is ongelofelijk sterk in linken leggen. Zij zag dingen die ik niet zag en ik voelde me echt gehoord en vooral gesteund in mijn zoektocht naar werkgeluk. Ik ben haar heel dankbaar, want sindsdien ziet mijn leven er heel anders uit!

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP