FORGOT YOUR DETAILS?

Shanna Jacops

Professional Certified Coach

Loopbaancoach Shanna Jacops

“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.” De Chinese filosoof Confucius zei het zo’n 2500 jaar geleden al. Vandaag de dag is het nog altijd een waarheid als een koe. Maar hoe weet je of een job echt bij je past ? Waarvan krijg jij energie ? In welke omgeving komt jouw talent en persoonlijkheid ten volle tot zijn recht ? Het is mijn passie om samen met jou op pad te gaan om een antwoord te vinden op die vragen met als ultieme doel : werkgeluk. Ik ontvang je graag op ons schip op de Mechelse Dijle of online.

Loopbaanbegeleiding van Shanna Jacops? Wat je mag verwachten?

Jij zit aan het stuur; het gaat immers over jou en over niemand anders. Ik ben jouw co-piloot. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om te floreren en het beste uit jezelf te halen. We staan stil bij jouw ultieme topwaarden, die het kompas zijn voor de belangrijkste keuzes in je leven en we gaan op zoek naar jouw kracht, talenten en drijfveren die jou zo uniek maken. Op die manier kom jij tot een realistisch zelfbeeld waarmee je verder aan de slag kunt.

 

In een eerste gesprek zoeken we samen uit wat je precies nodig hebt. Zit je helemaal vast en weet je absoluut niet wat je wilt? Of weet je net heel goed wat je wilt, maar heb je geen idee hoe je daar moet geraken? Misschien heb je inhoudelijk je droomjob al gevonden, maar lijk je maar niet de juiste omgeving te vinden? Of zit je wel al in de juiste omgeving, maar zouden een aantal gerichte aanpassingen aan je jobinhoud een wereld van verschil kunnen betekenen. Het antwoord op deze vragen, bepaalt mijn aanpak op maat. Door middel van concrete oefeningen gaan we aan de slag en stel ik vragen die jou aan het denken zetten.

 

Mijn stijl?

Warm, no nonsense, direct, speels en met de nodige portie humor.

Vanuit mijn enthousiasme probeer ik aansluiting te vinden bij wat jouw ogen doet blinken. Waar krijg jij “goesting” van?

Het pad van Shanna Jacops als loopbaanbegeleider

Het overgrote deel van mijn professioneel pad speelde zich af in de wereld van HR. Als consultant belandde ik in diverse sectoren en rollen, zoals HR Manager, HR Business Partner, Payroll Manager, maar altijd in de eerste plaats als coach en vertrouwenspersoon. Het is mijn passie om mensen te zien groeien.

Doorheen mijn reis van de afgelopen jaren leerde ik de arbeidsmarkt door en door kennen. Als deze voor jou een doolhof lijkt, dan help ik je graag wegwijs maken.

Sinds 2019 ben ik freelancer en dat combineer ik met het verbouwen van ons woonschip dat we binnenkort ook zullen verhuren als opleidings-, vergader-, seminarie-… ruimte. Ik ontvang je dan ook met veel plezier op het water voor een coachsessie.

 • ICF-ACC Associate certified coach
 • ROOT-GROW ACTP Certified Coach programme
 • Insights Practitioner
 • Leiderschap
 • Management vaardigheden
 • Work-Life balance
 • Energie-balans
 • Stress management
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Arbeidsmarkt
 • Ondernemerschap
 • People management

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP