FORGOT YOUR DETAILS?

Steve Dewindt

Professional Certified Coach

Loopbaancoach regio Antwerpen
Steve Dewindt

Als je bij Steve terecht komt dan zal je onmiddellijk zijn positieve energie voelen. Het is vanuit een verbondenheid met jou als coachee dat we de vraagstukken waarmee je zit gaan ontleden. Steve houdt van een no-nonsense aanpak, wat je ziet is wat je krijgt. Dit heeft enorme voordelen om efficient te werk te gaan, de juiste vragen te stellen en de koe bij de horens te pakken, in Antwerpen zegt men “gene zever”. Dit neemt niet weg dat het om jou gaat, de coachee, je krijgt de juiste begeleiding zodat er vernieuwende inzichten kunnen gemaakt worden. Niets moet, alles kan.

Loopbaanbegeleiding van Steve Dewindt? Wat je mag verwachten?

  • openheid, heldere en duidelijke communciatie
  • empatisch luisteraar
  • connecties/linken zien en gebruiken
  • verbondenheid
  • neutraal, zonder oordeel
  • energiek en inspirerend
  • think outside of the box
  • wees je unieke zelf

Het pad van Steve Dewindt als loopbaanbegeleider

Gestart als ondernemer op z'n 27 ste en nooit meer omgezien. Gewerkt als distributeur in juwelen en cosmetica heeft ie zijn bedrijf verkocht in 2006 en zijn droom waargemaakt om in 2008 naar de VS te verhuizen met zijn gezin. In Californië heeft Steve vastgoed verkocht en een consultancy bedrijf gerund. Door een echtscheiding is hij terug gekeerd naar België om met een partner een 3D-Printing bedrijf op te starten. Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben op commerciële basis was het genoeg en een 3-tal jaren geleden is Steve begonnen aan zijn reis van zelfontdekking. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij in coaching is terecht gekomen en er (waarschijnlijk) zijn laatste beroep van heeft gemaakt. Het idee erachter is dat hij dit kan blijven doen zolang de geest meewil. Steve kan zich een expert noemen op zakelijk en commercieel vlak, heeft gewerkt en gewoond op verschillende continenten en spreekt vlot meerdere talen. Door van vele markten thuis te zijn heeft hij een enorm inlevingsvermogen wat een serieuze meerwaarde biedt als professioneel coach.

ChristiaanOndernemer
“Bij Steve voel je onmiddellijk op je gemak. Hij voelt snel aan wie er tegenover hem zit en past zich aan zodat je relax bent tijdens de sessies. Voor mij was dit belangrijk want ik ben niet diegene die snel in zijn kaarten laat zien. Ik kende coaching alleen van horen zeggen maar nu zie ik pas in wat een meerwaarde dit kan bieden. Volgens mij kan iedereen een coach gebruiken en ik kan Steve ten zeerste aanbevelen.”

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP