FORGOT YOUR DETAILS?

Tomas Folens

Professioneel Loopbaancoach

Loopbaancoach
Tomas Folens

Mijn passie is om samen met jou op weg te gaan met als doel een job te vinden die je energie geeft en waarin jouw talenten tot uiting kunnen komen. Een weg waarin je inzichten verwerft in je drijfveren, talenten en waarden. Al deze inzichten verrijken je leven en stellen je in staat om bewuste keuzes te maken.

Loopbaanbegeleiding van Tomas Folens? Wat je mag verwachten?

Ik ben een rustig, enthousiast, creatief, speels iemand met een grote rugzak aan verschillende coachingstools. In een coachingsgesprek zet ik graag in wat nodig is om jou tot dieper inzicht te laten komen, om even de spiegel voor te houden, om nieuwe mogelijkheden te ontdekken… Mensen ervaren me als een veilige haven waar je kan aanmeren, je opnieuw vaarklaar kan maken, om dan nieuwe horizonten te kunnen verkennen.

Het is mijn bedoeling jou te ondersteunen om de verbinding met jezelf te versterken. Opnieuw aanknopen bij wat je motiveert schept vreugde en enthousiasme en opent nieuwe mogelijkheden.

 

Hoe sterker de verbinding met jezelf, hoe meer ook het vertrouwen groeit om nieuwe en andere keuzes te maken in de richting van een job waar je met veel plezier ’s morgens voor opstaat. 

Het pad van Tomas Folens als loopbaanbegeleider

Mijn coachingsavontuur begon toen mij 14 jaar geleden gevraagd werd om groepen te begeleiden. Stap voor stap kreeg ik de kans om op allerlei manieren met heel veel verschillende soorten mensen op weg te gaan, individueel en in team. Dat heeft me ook als persoon doen groeien. 10 jaar geleden maakte ik de overstap naar het onderwijs, waar ik allerlei zaken rond HR, management, ethiek en coaching mocht doceren. Momenteel ben ik docent personal coaching en teamcoaching in de opleiding wellbeing- en vitaliteitsmanagement, afstudeerrichting coaching van de VIVES-hogeschool. Ook daar is de rode draad voor mij om mensen vooruit te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Op de achtergrond mocht ik ook mijn eigen coachingsbusiness uitrollen. Daarin begeleid ik mensen op veel verschillende vlakken en geef ik trainingen in bedrijven rond teamcoaching, teamontwikkeling, omgaan met verandering, leiderschap... Van 10 jaar geleden tot nu heb ik ook elke gelegenheid genomen om mijzelf te blijven verdiepen en vormen. Naast een academische achtergrond, zorgde ik daarbij voor een ruim gamma aan praktische tools die ik in begeleiding, training & coaching graag inzet. Momenteel werk ik als trainer, coach en ethicus in de context van digitaliseringstrajecten waar ik de menselijke kant van verandering mee vormgeef.

 • Gecertifieerd Inspirerend Coach
 • Gecertifieerd Inspirerend Team Coach
 • Gecertifieerd Wandelcoach
 • Stress- en relaxatiedeskundige
 • Stress- en burn-outcoach
 • NLP Practitioner
 • Certified Intuition Coach
 • Certified Relationship Coach
 • ICF ACC, Associated Certified Coach
 • ROOT-GROW ACTP Certified Coach Program
 • BLOOM CCE Identity Coach Program
 • CCE Systemic Coaching in individuals and organisations
 • Enneagram Accredited Practionner
 • EQi 2.0 Accredited Practionner Emotional Intelligence
 • Erkend VDAB-loopbaancoach
 • Zelfleiderschap
 • Talentmanagement
 • Keuzes maken
 • Omgaan met stress
 • Work-Life integratie
 • Werkrelaties
 • Onderwijs en academia
 • Talenten, waarden, motivatie
 • Work-life integratie & aandachtsmanagement
 • Zelfleiderschap
 • Stress management
 • Emotionele intelligentie (zelfexpressie, beslissingen nemen, assertiviteit…)
 • Teamwerk
 • Zelfwaardering, zelfbeeld en zelfvertrouwen
 • Agility – omgaan met verandering
 • Perfectionisme
 • Uitstelgedrag

Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Stap 1

Download hieronder het inschrijvingsformulier, vul het in en mail het naar [email protected] of direct naar de loopbaancoach van je keuze.

Stap 2

Training & Coaching Square of je coach contacteert je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3

Je kan online loopbaancheques bestellen via 'mijn loopbaan' op de website van de VDAB

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten!

TOP